Aktywne Wpisy

Emerald84 +29

denazyfikacja +76
W systemie kaucyjnym największym nieporozumieniem jest to, że po oddaniu butelek dostaje się ten taki paragon z podsumowaniem odzyskanej kwoty, więc w skali całego kraju takich paragonów drukuje się całe sterty. Przecież to jest jest jakiś absurd kompletny, nie wiem dlaczego nikt nie porusza tego tematu bo to chyba najbardziej pokazuje nieudolność tego całego systemu xD Tyle lat się mówi że barwniki stosowane w paragonach są szkodliwe dla ludzkiego zdrowia i środowiska
źródło: image_picker_D8C362DB-2DBD-44BF-8D60-C8DEA6B37336-16151-0000027096A4FF38
Pobierz

sezon 1 9/10
sezon 2 4/10
sezon 3 0/10 dosłownie zero punktów, gorzej się tego już nie dało zrobić i to jest to top 1 najbardziej spieprzonych seriali w historii, nawet dexter czy got wypadło lepiej z finałami niż 3 sezon tego serialu.
czwarty już sobie darowałem.
@Niebadzksieciem: na przykład zrobienie sobie na pierwszej misji na marsa dziecka, które od samego promieniowania powinno umrzeć ale od kilku G podczas startu to już na pewno łamiąc przy tym kręgosłup matce... Zobacz sobie Expanse - dużo, dużo lepszy i nie telenowela...
@WLADCA_MALP: rozumiem, że porównujesz serial TV o niewielkim budżecie (nie inwestował mocno w 1-szy sezon, bo nie wiedzieli czy się przyjmie) do kilkidziesieciomilionowej Hollywood kiej produkcji? Zresztą Expanse o którym mówiłeś a które obejrzałem do 4tego sezonu też nie pokazywało za wiele scsn w stanie nieważkości - bo takie sceny są cholernie drogie w eksploatacji. No i w pierwszym sezonie