Aktywne Wpisy

Kearnage +750
zeszyt-w-kratke +31
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia

źródło: temp_file9139889254790330643
Pobierzźródło: temp_file2113355507163501751
Pobierz@MegaSprawiedliwosc666: wy za to nie wspominacie, że te 3mld to dług tvp jaki zostawił po sobie pis
w tym długu są też pewnie wynagrodzenia dla was trole, wsm dobrze, że zablokował
zaraz pewnie będziecie się żreć między sobą
@MegaSprawiedliwosc666: Chyba logiczne, nie? Na tym polega marketing. Wie co może boleć odbiorców a to zainteresowanych bardziej boli niż TVP.
A z TVP, to uważam, że osobny marketing, gdzie kto wie, może im to nawet na rękę. Czekam z ciekawością na dalszy rozwój wypadków
@stan-tookie-1: no tak, nie podał. Tak jak Ty nie podajesz (i tez nie musisz), że na samą kancelarię premiera to 20% całości, a reszta na inne podległe jednostki, a główne zwiększenie jest w Agencji Rezerw Strategicznych.
Tak samo jestem pewien, że nikt się nie chwalił, że ten budżet na kancelarię premiera,