Wpis z mikrobloga

Wy chyba grubych ludzi nie widzieliście. Nie każdy musi mieć BMI poniżej 20 i być wychudzonym niedożywionym pajacem.

@Zablokowane_konto: ale ludzie ze zdjęcia mają wyraźnie BMI >25 i mają nadwagę. Pomiędzy "niedożywionym pajacem" a "tłustym wieprzkiem" jest przestrzeń na zdrowie. Nadwaga a później otyłość jest chorobą. Nie rozumiem pijących/palących/grubych, którzy obrażają się jak ktoś im zwraca uwagę, że sami się niszczą i zapychają prędzej czy później system ochrony zdrowia autodestrukcyjnymi
  • Odpowiedz
@Victus_est_in_vita: xD
typie zrzuciłem to w 4 miesiące na luzie, więc mi tu nie p-----l głupot. Organizm dostaje p-------a jak masz normalnie 5-6 treningów tygodniowo a z dnia na dzień problemem staje się przejście z kanapy do kibla. Obecnie to wyśmiewane BMI mam coś koło 20 pewnie przy niskim BF, więc elo klaunie XD
  • Odpowiedz
  • 1
@PanTomaszJZW zajebista koszulka. Oglądałem "live" z rodziną. Moich dwóch synów od razu zauważyli fantastyczną koszulkę. Teraz jak to pisze a syn jest w kuchni, to mu mówię, że chłop jest z wykopu. A syn do mnie " normalne, trudno było się nie domyśleć".
Dużo Zdrowia i radości życzę?
  • Odpowiedz