Aktywne Wpisy
Viado +117
Czy tylko mi się wydaje że wykop się zmienił w lewacki ściek? Ma się wrażenie że tutaj są sami wyborcy tuska, hołowni i kosiniaka. Wszyscy zachwyceni przejęciem TVP przez nowe władze. A tymczasem kogo nie spytam na żywo to jest oburzony tym co się stało, ludzie masowo wychodzą nawet na ulice ale tego się nie dowiecie z neo-tvp, tvn i gazety wyborczej.
https://www.youtube.com/watch?v=GD15IaGMMyw
#bekazlewactwa #bekazpisu #tvpis #sejm #afera #polityka
https://www.youtube.com/watch?v=GD15IaGMMyw
#bekazlewactwa #bekazpisu #tvpis #sejm #afera #polityka
Ci sami ludzie jak im mówię w tym samym momencie, że już nie chleję bo wtedy siada mi cała regeneracja i przyrosty, a poza tym chlanie powoduje raka i spadek formy, to heheszki się kończą i następuje wielkie oburzenie, że jak to tak można w ogóle nie pić
Sekta alkoholowa.
#alkoholizm #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport
@Kamokamo: od dwóch lat nie piję i zabrałem się za siebie. Dużo ćwiczę, biegam i dbam o miskę.
Jak teraz ludzie słyszą, że nie piję to traktują mnie jak trędowatego. Straciłem sporo "kolegów", ale jak widać byli to tylko znajomi do kieliszka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Powiem tak, yebać takich "znajomych".
Teraz śmieszkują i szydzą, a jak w pół roku straciłem 20kg i zaczynam wyglądać
Druga sprawa, że sami pytali o to, co robię popołudniami, że nie jestem tak często dostępny.
Tylko żeby potem nie zachowywali się jak pierdzieleni weganie. Mówią, że nie piją, nawet gdy nikt nie pyta. Każdy kto pije, to ich zdaniem ulaniec i alkoholik nastający na ich życie. Piszą swoje historie tak, jakby byli
@Kamokamo:
To jest heheszkogenne. Mysle ze kazdy ma w kiju to ze nie pijesz ale od razu argumenty o spadkach, nowotworach, regeneracji to juz podjezdza beką, czytaj: chłop sie obudził ze sportem i nagle wszystko spadko i kancerogenne. Jeszcze dorzuc ze na wigilie
To tski rodzaj oszukiwania samego siebie, nie chcieli się przed sobą przyznać, że można o siebie naturalnie dbać i wyglądać dobrze, a nie tak jak oni, zalane Janusze z bebzonami
@banicjant997: Ja tak dosłownie zrobię
Tylko na wykopie się czyta Polska kraj alkoholików
A ty nie jesteś w bańce że po za tobą to wszyscy chleją i są grubasami, nic nie robiącymi?
ja jestem alkoholikiem i tylko czekam aż umrę od tego. W przyszłym roku przestaję pić i zaczynam ćwiczyć na siłowni to każdemu będę o tym mówił, myślę że po tygodniu będę mnie wkurzali ci alkoholicy i grubasy co nic z sobą nie robią.