Aktywne Wpisy

auto_reply +8
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?

Umeraczyk +38
Dziwne, że przez cały okres edukacji nikt nie zainteresował się u mnie potencjalnym autyzmem l albo ADHD. Ja literalnie w środku lekcji z nudów budowałem z zeszytów forty i kłóciłem się z nauczycielką "Dlaczego mam go złożyć", albo robiłem wyścigi kolorowymi zatyczkami, po torze zrobionym z przyborów z piórnika i zeszytów po blacie ławki xD

#biedronka #pytanie #kiciochpyta #zakupy
źródło: 412035374_1419259468625142_6603760157292983198_n
Pobierz@kinson:
>poproś kogoś o nagranie
>idź do sądu o odszkodowanie bo biedronka nie przestrzega przepisów BHP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@daeun: Przecież to nie jest alejka, bo jest zastawiona kartonami. Ewakuacyjna jest sąsiednia. Myślisz, że straż pożarna zajmuje się robieniem porządków w sklepach? Pomijając już akcję ze zgłaszaniem dziesiątek zablokowanych wyjść ewakuacyjnych w Biedronkach i faktem, że nic z tym nie zrobili.
Wracając do kartonów. Ta
Ewentualnie rób zdjęcia w celu wyśmiania w internecie.
Nie oczekuj natomiast, że ktoś zrobi porządek na Twoje żądanie. Taka postawa może co najwyżej przynieść odwrotny efekt, bo ktoś po złości będzie Ci chciał pokazać, żebyś się zajął swoimi sprawami.
@LukaszTV: Ale wózek to spacerówka czy taki głęboki? W sumie nie ważne, wjedź z całej mocy.
źródło: urkquvrrxvnw36fea2ya2xh7uh3bbu11
Pobierz