Aktywne Wpisy
Vladimis +223
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
14latnawykopie +17
Właśnie powiedziałem dziewczynie, że idę do kolegów, a ona się wypieła i pyta czy na pewno. No i zostałem ( ͡º ͜ʖ͡º) #zwiazki #rozowepaski
mieszane mam uczucia co do jego potenjalnej śmierci, teraz gdy mam już 33 lata i on jest stary to chyba ma w------e na wszystko ale nie było tak.
Pamiętam sytuacje gdzie podbijał mi oczy, albo o mało nie pobił mojej dziewczyny , dziwne to wszystko dziwne
#rodzina #wychowanie #ojciec #dziecinstwo #swieta #szpital #zalesie
@Palinkka: łatwo bo to prawda. A życie jest takie jakim je sobie zrobisz.
dziś dobra wiadomość jest taka ze nerki zaczęły pracować, i schodzi co ma schodzić do cewnika , i stan zapalny zeszedł ,lecz dalej w śpiączce farmakologicznej, niestety nie chcą powiedzieć czy najgorsze już minęło
szkoda mamy bo płacze non stop prawię jak by nie było 36 lat małżeństwa