Wpis z mikrobloga

mordo wjeżdżasz tam na otro bez zbędnego p---------a. Twoje obawy całkowicie niepotrzebne. Jak jej się podobasz to będzie git. Tylko staraj się tam, nie patrz na siebie tylko jej przyjemność i będzie w 7. niebie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Myśląc tak będziesz miał ten dylemat z każdą poznaną dziewczyną na której ci zależy i tak do końca życia. Dlatego szukasz kogoś kto to zaakceptuje a nie sprawdzisz tego nie konfrontując tej osoby z tym w jakiś sposób. Możesz ją przygotować w rozmowach sugerując między słowami że nie jesteś jakiś wybitny w łóżku i nie jest to dla ciebie ważne w życiu. Powinna się z czasem domyśleć z
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: Tak, bo widziałem na własne oczy tego siura, a raczej siurka max13cm i tabuny lasek, które obracał mój współlokator w czasach studenckich. I żeby było ciekawiej chłop miał mniej niż 1.8m wzrostu, ale za to typowo męski cechy fenotypowe (brunet, gęste włosy i zarost, dobrze zarysowana szczęka).
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): Okej Mireczku, wracam z update. Więc doszło do ruchanka. Nie było jakoś zajebiście ale laska mega otwarta i nadal się spotykamy. Coś tam mi dawała przytyki że siur nie specjalnie duży ale to bardziej w formie droczenia się. Więc nadal z sobą jesteśmy i rozwijam te relacje.
@NitrousOxide @crisbenz @Kotdog @taxi_driver92 @ciemnagwiazda @heniek_8 @czescmampytanie

• Odpowiedz