Wpis z mikrobloga

@dran2: patrząc na komentarze na oficjalnym profilu Warszawy na FB, można to samo powiedzieć o wsiokach co przyjechały do Warszawy i najbardziej "szczekają" za tym SCT ;)
  • Odpowiedz
o wsiokach co przyjechały do Warszawy

@Piospi: skoro tu mieszkają to mają prawo. a przeciwnicy SCT to często takie durnie jak Warzecha - mieszka gdzieś w Piasecznie i chce nam centrum miasta ustawiać
  • Odpowiedz
  • 1
@dran2: @advert ja akurat mam benzynę z euro 5 więc za bardzo mnie to nie ruszy.
Gdzieś widziałem info, że mieszkańców Warszawy ma ona wcale nie dotyczyć

Natomiast rozmiar strefy w mieście bez obwodnicy jest dziwne zaplanowany.

W Berlinie wystarczy mieć euro 1 żeby wiecha do strefy.
Berlin też się z tego pomysłu wycofuje
  • Odpowiedz
@Piospi: dobrze że miałeś minimum przyzwoitości żeby skasować posta z tymi kłamstwami zanim wrzuciłem screena który je obnaża xd

Natomiast rozmiar strefy w mieście bez obwodnicy jest dziwne zaplanowany.

@modzelem obszar SCT nie obejmuje przecież żadnych dróg tranzytowych
  • Odpowiedz
oho, zaczyna się odbieranie "warszawskości" tym, którzy nie są przeciwko SCT. pisowskie standardy w memiarstwie nadal silne.

@advert: No ale to dlatego nie chcieli przeprowadzić referendum że na 99% cyferki by się nie zgadzały z głosem "miejskich aktywistów". To są ruskie standardy, nie pisowskie.
  • Odpowiedz
@modzelem: jeśli ktoś Wisłostrady używa do tranzytu to z całym szacunkiem niech s-------a, bo od tego jest POW i S8, żeby się przedostać przez Warszawę, a nie Wisłostrada.

Most Grota nie jest objęty SCT
  • Odpowiedz
S8

@advert: to może wybudujcie wschodnią obwodnicę wreszcie? Jasne, każdy będzie tracił czas i bardzo "ekologicznie" nadkładał kilkadziesiąt kilometrów, żeby objeżdżać całą Warszafkę, bo Jaśnie Panu tranzyt Wisłostradą się nie podoba.
  • Odpowiedz
Jasne, każdy będzie tracił czas i bardzo "ekologicznie" nadkładał kilkadziesiąt kilometrów, żeby objeżdżać całą Warszafkę, bo Jaśnie Panu tranzyt Wisłostradą się nie podoba.

@kompek: nom, wiele wskazuje, że tak właśnie będzie xD zresztą to naprawdę trzeba być debilem żeby woleć jechać Wisłostradą ze światłami niż ominąć miasto szeroką, bezkolizyjną trasą z prędkością przelotową ~120kmph. nie podniesiesz się finansowo po tym jak spalisz ten dwa litry paliwa więcej, czy o co
  • Odpowiedz