Aktywne Wpisy

Gdzieś kupujecie koszule do pracy?
Mam w najbliższym czasie parę spotkań i szukam czegoś do jeansów.
#koszule #modameska #ubierajsiezwykopem
Mam w najbliższym czasie parę spotkań i szukam czegoś do jeansów.
#koszule #modameska #ubierajsiezwykopem
źródło: 27371
Pobierz
czehoo +151
Szwecja wzięła trenera z premier league i w parę miesięcy zrobili postęp a Polska z Urbanem to obraz nędzy i rozpaczy bez żadnych perspektyw
#mecz
#mecz

źródło: GAlQfEnXkAEjU5E
Pobierz@Piospi: skoro tu mieszkają to mają prawo. a przeciwnicy SCT to często takie durnie jak Warzecha - mieszka gdzieś w Piasecznie i chce nam centrum miasta ustawiać
Komentarz usunięty przez autora
Gdzieś widziałem info, że mieszkańców Warszawy ma ona wcale nie dotyczyć
Natomiast rozmiar strefy w mieście bez obwodnicy jest dziwne zaplanowany.
W Berlinie wystarczy mieć euro 1 żeby wiecha do strefy.
Berlin też się z tego pomysłu wycofuje
Sos
@modzelem obszar SCT nie obejmuje przecież żadnych dróg tranzytowych
@advert: No ale to dlatego nie chcieli przeprowadzić referendum że na 99% cyferki by się nie zgadzały z głosem "miejskich aktywistów". To są ruskie standardy, nie pisowskie.
Most Grota nie jest objęty SCT
@advert: to może wybudujcie wschodnią obwodnicę wreszcie? Jasne, każdy będzie tracił czas i bardzo "ekologicznie" nadkładał kilkadziesiąt kilometrów, żeby objeżdżać całą Warszafkę, bo Jaśnie Panu tranzyt Wisłostradą się nie podoba.
@kompek: nom, wiele wskazuje, że tak właśnie będzie xD zresztą to naprawdę trzeba być debilem żeby woleć jechać Wisłostradą ze światłami niż ominąć miasto szeroką, bezkolizyjną trasą z prędkością przelotową ~120kmph. nie podniesiesz się finansowo po tym jak spalisz ten dwa litry paliwa więcej, czy o co