Wpis z mikrobloga

@Marek_Licyniusz_Krassus: Ja powiedziałem co dla mnie byłoby lepsze, a tak poza tym mam dość kobiet,które ciągle jęczą o patriarchacie itp.

To powiedzmy, że kobiety dostają bon do drogerii a mężczyźni olej silnikowy. Też napiszesz, że olej silnikowy to zajebisty pomysł na prezent dla faceta, w końcu faceci mają auta i wymieniają oleje.

Nie każdy facet ma samochód czy chociażby nawet prawo jazdy więc taki prezent nie zawsze jest odpowiedni bo nie
@WielkiNos: znowu trzeba wykopkom tłumaczyć podstawy funkcjonowania w społeczeństwie, wy jesteście wszyscy głęboko autystyczny czy jak?

Feminizm nie feminizm, dawanie komuś, a zwłaszcza kobiecie, jakiś środków czystości, pomocy kuchennych czy akcesoriów do sporządzania, po prostu #!$%@? nie wypada. To OBYCZAJOWO źle wygląda, że już o sferze biznesowej nie wspomnę. To nie jest sytuacja, jak między znajomymi, że umawiamy się na prezenty użytkowe i chill, to jest poważna, oficjalna relacja w której
Ciekawe czy jakby faktycznie dostali od firmy na święta worki na śmieci to by było tak fajnie.

@CudMalina: albo w wykopace ( ͡° ͜ʖ ͡°) to już w ogóle byłby kwik :)

Zobaczcie jak się baba odpaliła na widok środków czystości xd

@WielkiNos: mam nieodparte wrażenie masz tak naprawdę zupełnie inne przekonania niż to co prezentujesz na mirko, pewnie po to by zdobyć więcej plusów i
@WielkiNos: tradycyjnie oświecona c..... poczuła się urażona. Ja bym się nie poczuł urażony bo sam używam takiego ajaxu do podłogi i clina do szyb z amoniakiem, Wory na śmieci też się zużyją. Tej coli tylko bym nie chciał bo to syf jest ewentualnie do czyszczenia kibla też by się nadała.