Aktywne Wpisy
Cedrik +345
Właśnie znalazłem screen swojego pulpitu sprzed jakichś... nie wiem, 15, 16 lat?
Idę trochę popłakać, dobrze? ????
#nostalgia #kiedystobylo #gry
Idę trochę popłakać, dobrze? ????
#nostalgia #kiedystobylo #gry
Przyjaciel_Rodziny +154
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Normalnie człowiek by się ucieszył, że oszczędzi na środkach czystości do domu, bo są zawsze przydatne. Lewaczka zrobi aferę o #pieklokobiet To jest inny poziom ##!$%@?
#logikarozowychpaskow #sprzatanie #rownouprawnienie #lewackalogika #bekazlewactwa
Nie każdy facet ma samochód czy chociażby nawet prawo jazdy więc taki prezent nie zawsze jest odpowiedni bo nie
gówniany prezent i tyle, nie ma się co oszukiwać
Tu się zgodzę
Moim zdaniem nic w tym złego, że zwraca się uwagę na takie różne traktowanie ludzi ze względu na płeć. Słaba paczka, słabe pomysły.
Feminizm nie feminizm, dawanie komuś, a zwłaszcza kobiecie, jakiś środków czystości, pomocy kuchennych czy akcesoriów do sporządzania, po prostu #!$%@? nie wypada. To OBYCZAJOWO źle wygląda, że już o sferze biznesowej nie wspomnę. To nie jest sytuacja, jak między znajomymi, że umawiamy się na prezenty użytkowe i chill, to jest poważna, oficjalna relacja w której
Akurat biedronkowa chemia jest nierzadko lepsza od tej markowej.
Rzeczywistość alternatywna, Panie otrzymują wycieczkę do Karpacza a Panowie po 120 par skarpetek xD
@CudMalina: albo w wykopace ( ͡° ͜ʖ ͡°) to już w ogóle byłby kwik :)
@WielkiNos: mam nieodparte wrażenie masz tak naprawdę zupełnie inne przekonania niż to co prezentujesz na mirko, pewnie po to by zdobyć więcej plusów i
Dostała też słodycze i pićko,a facet jakąś gówno walizkę,która może co najwyżej symbolizować,że ma więcej w firmie zapi*rdalać
Matce też byś dał w prezencie chemię i worki na śmieci?
@diwad-abodzo: xdddddddddddd