Aktywne Wpisy

Czoso +91

lazysoul +94
Ależ ładny naleśnik #gotujzwykopem
Ładny prawda?
Ładny prawda?
źródło: image_picker_EF1DBBA1-AABA-42CA-A9F9-FCBE89202671-20715-000006B04404EFB7
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: image_picker_EF1DBBA1-AABA-42CA-A9F9-FCBE89202671-20715-000006B04404EFB7
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@mirko_anonim: Tylko zauważ, że najczęściej większość ludzi nie chce żyć w prawdzie co do swojego statusu - czy to ekonomicznego, czy matrymonialnego. Dlatego ludzie raz że zawyżają ocenę swoją na tej skali, a dwa że zawyżają pozycje kobiety
a przecież mogliby się spotykać jakby chcieli do związku np. z laską o 20 cm wyższą, albo o 20 kg od nich cięższą, albo z piękną i uroczą pracownicą dyskontu - a jednak tego nie robią?
Bo uroda
źródło: 1661957233-fR8NFmLNcf
Pobierz@Zly_CzlowiekXD no jak ktoś jest poniżej przeciętnej normy i jest brzydki < 5 z krzywym ryjem to tak.
@choochoomotherfucker: Masz rację, tylko ludzka natura jest dość ... uniwersalna.
To, że "zwykli" ludzie coś robią to często jest związane z brakiem dostępu do zasobów. Chyba, że chcesz mi powiedzieć że Ci wszyscy faceci i kobiety tkwiący latami z partnerem który im się już dawno nie podoba
noi wlasnie w rzeczywistości tak jest że jakaś osoba ci się podoba albo nie. Znam wiele dziewczyn atrakcyjnych którym niczego nie brakuje ale mimo tego jakoś mi się nie podobają i są dla mnie meh...
czasami też jest tak i to zarówno u mężczyzn i kobiet, że ktoś nam się podobna bardzo fizycznie ... do momentu jak zacznie coś gadać :)
bo wtedy wychodzi, że
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
Lepiej zobacz badania że kobiety znacznie surowiej oceniają mężczyzn niż oni kobiety.
Jeśli założymy że 5/10 to jest wygląd przęciętny, to niestety ten przęciętny wygląd dzisiaj jest absolutnie