Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@weshu: Najgorsze jest to, że my na to przyzwoliliśmy przez te ostatnie kilka lat nie wyciągając żadnych konsekwencji z nienawistnych wypowiedzi wielu polityków, aktywistów i działaczy. Arcybiskup nazywa społeczność LGBT "tęczową zarazą"? Normalka, tak się wszędzie mówi przecież. Zero konsekwencji. Nawet zyskał na tym, bo szumu wokół siebie narobił.

I teraz następuje eskalacja, ponieważ żadne słowa już nie robią wrażenia. To co Braun p-------ł z mównicy przez ostatni miesiąc w
  • Odpowiedz
@przedostatni_wolny_login: To nie odprowadzaj podatków. Znajdź sobie robote na lewo i tyle. Do kogo ty masz pretensje ? Idź wspieraj tuska teraz swoimi podatkami. Na pewno lepsza opcja jak Grzegorza Brauna. ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

@BykPokutny: Naucz się czytać ze zrozumieniem - przyda ci się kiedyś w życiu. Nie napisałem, że mam pretensje tylko odniosłem się do twoich
  • Odpowiedz
@weshu: Co w sumie jest dziwne, bo przecież Główna oraz Mikroblog to jeden i ten sam portal - czyli Wypok.

Może oddzielne konta (jedno na Główną a drugie na Mikrobloga) byłyby dobrym pomysłem? Mam na myśli to, że jeśli się rejestrujesz na Głównej, to możesz tylko pisać w znaleziskach, ale już nie na Mikroblogu. Oraz na odwrót.
  • Odpowiedz
  • 0
skoro zszedł to po co tu jeszcze wchodzisz? Idź na Hejto xDDD

@Protectorx: czytaj ze zrozumieniem - na mirko nadal są ogarnięte jednostki, sam fakt ile plusów ten wpis zebrał pokazuje, że jest jeszcze szansa dla tego portalu, poza tym główna to w dużej ilości konfederackie boty lub trole.
  • Odpowiedz