Tak abstrahując już trochę od całej tej inby to o co konkretnie chodziło Braunowi? Mówił coś o tym, że Chanuka to satanistyczne (xD) święto. Czytam o Chanuce na wiki i niby z jakiego powodu? Tzn. ja wiem, że tak nie jest, tylko ciekawi mnie jaka szurska teoria za tym stoi. Ma ktoś więcej info? #konfederacja #bekazkonfederacji #bekazkatoli #sejm #braun #polityka
@koniecswiatajestbliski: Co roku palą się te świece, Braun jest posłem od czterech lat i akurat dzisiaj sobie przypomniał o nich, kiedy Tuska mianowali premierem xD
@koniecswiatajestbliski: na yt jest taki polski chasyd i on tłumaczy o co z tym chodzi, chasydzi to polscy żydzi którzy łączą religię z kabałą i może o to chodziło braunowi, ale nie wiem
@koniecswiatajestbliski: ktoś zadał dawno temu pytanie "skąd się wzięły inne religie" i dawny KK odpowiedział, że diabeł je podłożył, żeby testować wiarę wiernych jedynej prawdziwej religii. Widocznie Braun wziął to sobie do serca.
Tak #!$%@?ąc już trochę od całej tej inby to o co konkretnie chodziło Braunowi? Mówił coś o tym, że Chanuka to satanistyczne (xD) święto. Czytam o Chanuce na wiki i niby z jakiego powodu? Tzn. ja wiem, że tak nie jest, tylko ciekawi mnie jaka szurska teoria za tym stoi. Ma ktoś więcej info?
@koniecswiatajestbliski: O tym się mówi praktycznie od początku Kościoła. np. św. Jan Chryzostom
Powyżej projekt wykonany przez Amerykanina a poniżej projekt naszych rodaków. Dziś już wiemy, który wygrał. Bo to takie ładne amerykanskie xD #heheszki #warszawa
@koniecswiatajestbliski:
O tym się mówi praktycznie od początku Kościoła. np. św. Jan Chryzostom
Tutaj wyjaśnienie samego