Aktywne Wpisy

Właśnie do mnie dotarło, jak genialnie zostaliśmy zrobieni w balona przez wspaniały "system kaucyjny".
Kupuję napój. W jego cenę zawsze wliczony był i jest koszt opakowania – puszka czy butelka staje się moją własnością. Co więcej, ceny produktów podlegających pod system w momencie jego wprowadzenia wcale nie zostały obniżone o te 50 gr! Skoro to moja własność, to mogę ją wyrzucić, oddać na złom albo pociąć na filament do drukarki 3D. Moja sprawa.
Ale
Kupuję napój. W jego cenę zawsze wliczony był i jest koszt opakowania – puszka czy butelka staje się moją własnością. Co więcej, ceny produktów podlegających pod system w momencie jego wprowadzenia wcale nie zostały obniżone o te 50 gr! Skoro to moja własność, to mogę ją wyrzucić, oddać na złom albo pociąć na filament do drukarki 3D. Moja sprawa.
Ale
źródło: image
Pobierz
wfyokyga +59
W domu pewnie sraja sobie do mordy, no k---a nie potrafię wytłumaczyć takiego zjawiska.
źródło: temp_file8150433492733247061
Pobierz

@Tomekmoskwa: czytam i nie dowierzam. Przeciwko dyktaturze głosowali wyborcy 15.10.2023, stąd tak wysoka frekwencja. Wyłącz chłopie tvp.
@Tomekmoskwa: szmatecki błagam, dałbyś se już spokój
TVN prywatna stacja komercyjna... robi co chce za swoją kasę
TVP telewizja publiczna[obecnie upartyjniona] - robi wszystko za państwową, czyli naszą, kasę. Ludzie, którzy głosowali mają inne zdanie niż ty na ten temat.
Zapisuje komentarz odnośnie TVP żeby go pokazać za miesiąc jak się zestarzeje xD
@Tomekmoskwa: Do tej chwili były dwie stacje prorządowe (TVP i Polsat) i jedna opozycyjna (TVN)i było ok dla ciebie? Czy solorz zmieni kierunek to się okaze jak nie to będzie.po staremu tylko się zmieni TVN z Polsatem. Ale stawiam że jednak pelowcy trochę ogranicza propagandę i cofniemy