Aktywne Wpisy

luxixa 0
#gielda jaki śmieciach robi wam największy damage w portfelu
#rozowepaski #zwiazki
Powiedzcie mi różowe, czy ja jestem jakiś dziwny i takie zachowanie jest normalne, czy może moja różowa.
Załóżmy spotykacie się pół roku z facetem, regularne randki, sypiacie ze sobą. No ogólnie nie jest to początek.
Niebieski
Powiedzcie mi różowe, czy ja jestem jakiś dziwny i takie zachowanie jest normalne, czy może moja różowa.
Załóżmy spotykacie się pół roku z facetem, regularne randki, sypiacie ze sobą. No ogólnie nie jest to początek.
Niebieski

@Tomekmoskwa: hehehe, Nie będę Ci wymieniać wszystkich różnic, bo widzę, że i tak nie zrozumiesz.
Dam Ci dwie - na TVP zrzuciłeś się w tym roku 75 pln, a TVN miałeś gratis.
TVP jest spółka państwową, zarządzaną przez rząd. TVN jest prywatną firmą, zarządzaną przez WB z USA.
Spróbuj to Sobie rozrysować, będzie Ci łatwiej...
Zapłaciłem. Ważne że w głównym przekazie medialny byli 2:1. Czyli TVP i Polsat : TVN. Polsat mocno umiarkowanie ale jednak. A teraz będzie 3:0. Nie widzisz różnicy? Serio teraz będzie lepiej? Jahahaha
@Tomekmoskwa: A kiedy nowy rząd KO przejął TVN? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Polsat jest zależny od rządu, bo Solorz wszedł w biznes energetyczny, który jest mocno regulowany przez prawo. Do tego miał na pieńku z KNF ( Okazało się, że Grzegorz Kowalczyk, jeden z kluczowych bohaterów afery KNF, zasiada w radzie nadzorczej Plus Banku należącego do Solorza. )
xDDD
Dostajesz rentę za swoją niepełnosprawność? xD