Wpis z mikrobloga

Na ten moment ciężko,bo stoi dobra ściana,ale jak Janusze już zwątpią i się wyprzedadzą,to się zacznie.Teraz wielu się boi Pandy po ostatnim zjeździe.Choć ja osobiście trafiłem z momentem i jak był zrzut to skupiłem i w parę minut zrobiłem 400%.Teraz jest to inwestycja na dłużej,ale zwrot bedzie zdecydowanie ponad przeciętną.Jestem prawie pewien że ta zagrywka nie była z chęci zarobku przez znaną nam postać zaczynającą się na W.Otóż było to celowe i
  • Odpowiedz
@dziubek58: no już 0,56 BTC na 1 sat. Obrót 12BTC . Generalnie obroty rosną. Zauważcie że na 2 sat jest 20BTC i potem po około 4 BTC aż do 8sat. Jak zejdzie te 20 BTC to śmignie na 8 sat kurs. Ważne wg mnie by się wybić powyżej tych 25 sat. i wówczas droga otwarta to the moon. Lub druga opcja będzie się tak ten 1 i 2 sat mielić
  • Odpowiedz
@Pepeo: obrót 12 btc, czyli tyle ile stało w ostatnich 24h na kupnie za 1sat. po zniknięciu tej ścianki obroty najpewniej spadną poniżej 1btc na dzień. 25sat? skrajny optymista albo jakaś pokrętna ironia :P
  • Odpowiedz
@Pepeo: @dziubek58 co jakiś czas sprawdzałem ile jest w arkuszu kupna do 55 sat , mieliło się to od 2,7 do 3 miliardów :) teraz mamy 2,1 ( i zdjęte ponad 1.4 miliarda z 1 sat. i ktoś rozprowadza inne pozycje stawia tam po 3-4 btc nie ma już żadnej pozycji gdzie było pandy po 0,5 btc lub mniej a sporo takich było teraz wszędzie minimum 2
  • Odpowiedz
@1punkt: No faktycznie zniknęło 14 btc z 2 sat i jednocześnie nie pojawiło się na 1 sat. Więc coś być może się szykuje . Być może ma to jakiś związek właśnie z datą 14ty ?:) Hmm chyba dzisiaj poczekam do północy:) No tak ale to chyba trzeba patrzeć nie na północ Polskiego czasu:)
  • Odpowiedz