@Logoludy: Bo po kolejnej awarii auto już cię tak w-----a że chcesz się go pozbyć, a trzymanie gruza o wartości 1000 PLN to ubezpieczenie kosztuje drugie tyle xD
@szybki-bill1: Tak, mam auto od lat i co roku place 600-800 PLN ubezpieczenia mimo bezszkodowej jazdy. Oferty na poziomie 1k PLN to też norma jak nie szukam najtańszej na rynku co roku.
@Logoludy ja miałem taki samochód, astrę trójkę, po 12 latach dzielnej służby sprzedałem go za 850 na złom bo po kolejnej pękniętej rurze od chłodzenia udało mi się go przegrzać i perspektywa pakowania 4k na podmianę silnika w samochód warty góra siedem była bez sensu, czasem trzeba się rozstać xd
Tak, mam auto od lat i co roku place 600-800 PLN ubezpieczenia mimo bezszkodowej jazdy. Oferty na poziomie 1k PLN to też norma jak nie szukam najtańszej na rynku co roku.
@PfefferWerfer: mój mózg w pośpiechu uznał że mowa o 2x tyle, a nie drugie tyle. I się zastanawiałem za jakiego gruza się płaci 2k ubezpieczenia :|
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
#samochody #motoryzacja #zlomnik
źródło: IMG_20250719_172032
Pobierz@nervous_breakdown: xD to nie wiedziałeś w jakim stanie jest blacha?
@PfefferWerfer: co? Miałeś choć jeden samochód?
I to nie jedną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_B2D8FCEB-CA10-4BD7-AE82-805A847494D5-51774-000012737F68F81A
Pobierz@PfefferWerfer: mój mózg w pośpiechu uznał że mowa o 2x tyle, a nie drugie tyle. I się zastanawiałem za jakiego gruza się płaci 2k ubezpieczenia :|