Wpis z mikrobloga

@Pepeo: Chodzi o wyciśnięcie jak największej ilości, jak by teraz dał znów 20 btc na kupno po 1 sat to ludzie by nie oddawali, a tak wyprzedają się by nie zostać z nic nie wartym coinem a ktoś powoli zbiera.
  • Odpowiedz
@1punkt: Nie było mnie chwile,bo musiałem psiaka zabrać na spacer i szare komórki trochę przewietrzyć.I tu się zgodzę z tobą że zostali niepoprawni pesymiści,zawiedzeni pesymiści i Janusze :)Jedno jest pewne Panda wciąż żywa-Mimo że niby martwa :)
  • Odpowiedz
@kryptomaniak: Mi się nie śpieszy może tak poleżeć jeszcze miesiąc, spadnie diff więcej się ukopie i wtedy może wybić :D a tak na poważnie posiedzę dziś do 1-2 zobaczę może coś faktycznie będzie bo dzisiejsze obroty jak na Pandę są imponujące :)
  • Odpowiedz
@1punkt: ja do niczego namawiać nie będe, ale pande chyba spotkał po prostu los pozostałych groszowek z minta. raczej potrzebny byłby cud teraz, żeby coś tutaj się wybiło. nie mówię, że to nie nastąpi, ale szanse są bardzo małe
  • Odpowiedz
Najbardziej zastanawiające jest to dlaczego Panda nie została dodana do głosowania na Cryptsy. Nie wczytywałem się w to ale czy Cryptsy oficjalnie zanegowało dodanie Pandy do swojej giełdy? Z tego co mi się wydaje był otwarty konflikt Wolonga oraz Cryptsy.
  • Odpowiedz