Wpis z mikrobloga

@1punkt: a co racja to racja, ale weź pod uwagę, że za długo też nie dobrze by było na 1 sat, bo wówczas ludzie się zniechęcą tym coinem, a tutaj być może magiczna data 14tego i reaktywacja symboliczność tej daty może coś znaczyć. Ale przekonamy się dopiero 14tego czasu CHINA?:) Okaże się.
  • Odpowiedz
@1punkt: pisał coś że w 2 miesiące 500 ale że daje pewność że w dwa miesiące 200 sat. Tak jest na jego twicie, ale jak będzie? Nie wiadomo. Ale coś czuję ze on dalej łapę trzyma na tym.
  • Odpowiedz
wszystkich monet jest prawie 11 miliardów ( z premią wolonga ) Jak by to tak ładnie podliczyć to bardzo prawdopodobne że z 7 miliardów ma wolong po sam 1 sat poszły 3 miliardy
  • Odpowiedz
@Pepeo: @1punkt: Pozwolę sobie zacytować mój wpis sprzed 5 godzin ""Na ten moment ciężko,bo stoi dobra ściana,ale jak Janusze już zwątpią i się wyprzedadzą,to się zacznie.Teraz wielu się boi Pandy po ostatnim zjeździe.Choć ja osobiście trafiłem z momentem i jak był zrzut to skupiłem i w parę minut zrobiłem 400%.Teraz jest to inwestycja na dłużej,ale zwrot bedzie zdecydowanie ponad przeciętną.Jestem prawie pewien że ta zagrywka nie była z
  • Odpowiedz