Aktywne Wpisy

panKrzysztofKrawczyk +226
#olx ehhh, w każdym ogłoszeniu wyraźnie napisałem, że tylko odbiór osobisty. Gość chce z 900zł zejść do 500zł XD ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000010152
Pobierz
koniolizator +922
Nie pijcie kawy w pracy!
Kofeina to podstęp pracodawcy, aby eksploatować Twój organizm ponad normę w czasie pracy. Musisz przechytrzyć system - w pracy bądź zaspany, regeneruj się, odpoczywaj. Jeżeli masz gdzie uciąć komara - wykorzystaj to. W pracy nie ma przyjaciół, oprócz jednego - kibla. Deadline to tylko nazwa, nikt tak naprawdę nie umiera. Oszczędzaj siły na życie po pracy. #pracbaza
Kofeina to podstęp pracodawcy, aby eksploatować Twój organizm ponad normę w czasie pracy. Musisz przechytrzyć system - w pracy bądź zaspany, regeneruj się, odpoczywaj. Jeżeli masz gdzie uciąć komara - wykorzystaj to. W pracy nie ma przyjaciół, oprócz jednego - kibla. Deadline to tylko nazwa, nikt tak naprawdę nie umiera. Oszczędzaj siły na życie po pracy. #pracbaza

źródło: matki
PobierzA teraz z pozycji ojca muszę powiedzieć, że jest to mega wygodne
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000005790
Pobierz@Fenix255: dokładnie, przynajmniej od razu wiadomo jak coś młody przeskrobał albo zaliczył pałę, można od razu napisać do nauczyciela żeby podał co było nie tak, douczyć się i dzień-dwa później dziecko pisze spokojnie poprawkę
@kwasnyseagal21: rodzice dzieci czasem się powaleni ale to co piszesz to jakieś urojenia.
@danielemilka w pierwszej dekadzie 200x nie słyszałem nawet o czymś takim jak Librus
I tak się żyło ze schowanymi ocenami.
Nie wspominajac o kuriozalnych sytuacjach gdzie siedzac na chemii pani wpisywala mi spoznienie bo pomylila linijki, ja juz dostawalam od matki sms czemu jestem spozniona, a pani moze i mi to anulowala ale zabrala telefon bo zauwazyla ze cos sprawdzam na
@kwasnyseagal21: ano.. wśród znajomych twarzy mam taką parę, co zrobiła nauczycielce awanturę, że zdenerwowała ich syna..
- wychowawczyni,
- pedagoga,
- dyrektora,
-
https://youtu.be/9UbObFttgaI?si=AmCxIwX-CiFF73_n