Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: zarabiam dużo więcej od Ciebie i też mam podobny problem
A przyczyna jest banalnie prosta: facetów jest dużo więcej niż kobiet na rynku i rynek przestaję działać
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: jaka zarzutka? Opie nie masz pojecia... Myslisz skad sa memy z obrzydliwymi majstrami na budowie co pytaja mlodego czy zaruchal? Bo oni w jego wieku w kazdy dzien weekendu ruchali. Najlepsze jest przeznaczenie. Kiedys sie zakochalem od pierwszego wejrzenia. Spedzalem lato w Sopocie. Byly flirty buziaki ale nic innego.Grzeczna. Porzadna Pojechalem na woodstock i ja tam spotkalem. Chyba to ze bardziej anonimowo. 15 minut i juz mnie prosila bym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeśli z takim nastawieniem podchodzisz do kobiet ("30tka" jako kobieta "przemielona przez chada", bo przecież innych nie ma), instrumentalnie walisz cyferkami na lewo i prawo ("5/10", "3/10) i posługujesz się słownikiem z redpilla, a jako pierwszą informację rzucasz ile zarabiasz, to jest to dla mnie informacja, że nie jesteś mężczyzną, z którym warto się nawet zakolegować będąc kobietą, a co dopiero wejść w głębsze relacje. Zanim zabierzesz się za
  • Odpowiedz