Wpis z mikrobloga

#1z10 elegancki to był finał, chociaż pan Edward to zero zmysłu strategicznego, nie wiem na co liczył? Że się typ potknie na dwóch pytaniach z rzędu? Ech…
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@witam_po_krotkiej_przerwie ta, nieźle wyszło :D . Wredny fiutek z tego co wygrał, odgryzał się jak ktoś go wywołał, mega chłodno z przeciwnikami jechał, ale wiedzę to ma. Jednak Edward mi jakoś bardziej zaimponował :) no oprócz tej końcówki bez zaryzykowania na ostatniej prostej.
  • Odpowiedz
@rawator: wredny fiutek pozdrawia XD faktycznie, wyszło to dość ostro, ale chciałem wypaść na gracza twardszego niż wyglądałem. Potem jeszcze doszedł Va Banque i myślę, że z tym bagażem doświadczeń inaczej zagrałbym w samym odcinku
  • Odpowiedz
  • 3
@Kalafijor nie no, gratuluję wiedzy. Przy paru Twoich dobrych odpowiedziach prawie łapałem się za głowę ( ͡° ͜ʖ ͡°) zwłaszcza wiedza o tym jaki jest język w Kambodży zaimponowała.

Zwracam też honor obu panom za brak odliczania pytań, z pewnością inaczej by to wyglądało gdyby było wiadomo ile do końca. Niemniej, sam finał przyjemny, bo pytania w poprzedniej rundzie dość irytujące.

Cóż, nie wiem jak tam z
  • Odpowiedz