Anonim (nie OP): @odysjestem: ciekawy pomysł, zupełnie zapomniałem o istnieniu tego kraju. Jedyna wada jaką widzę to jest to mały kraj więc pewnie są z tym jakieś ograniczenia
@mirko_anonim: Dania, Norwegia albo jakis inny „lewacki” kraj. Jeśli mam zarabiać ledwie trochę powyżej średniej to niech mam do dyspozycji świetną infrastrukturę, ochronę zdrowia, itp.
@mirko_anonim na dłuższą metę może być nudny. Jest oczywiście dostęp do kultury, nauki, stać Cię jednak na niezłe wakacje. Bali czy Filipiny tylko pół dnia lotu, a do Europy bezpośrednie połączenia z każdym, dużym hubem. Z minusów to klimat - trzeba lubić, no i swego rodzaju zamordyzm
@mirko_anonim: wolę słoneczną pogodę niż zimę pod każdym względem, poza tym Włochy to zróżnicowany klimatycznie kraj, temperatury na północy kraju są dużo niższe niż na południu czy Sycylii. Średnia zarobków 44 tys Euro. Służba zdrowia lepsza niż w Polsce.
@mirko_anonim: Mieszkam w Norwegii, nie wiem czy wybrałbym jeszcze raz ten kraj. Wolałbym do Szwecji- tańsze mieszkania, większy wybór produktów i atrakcji oraz bardziej otwarci ludzie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
─────────────────────
· Zaakceptował: grap32
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi