Aktywne Wpisy

pannakaterina +55
Pierwszy wpis, nie wiem z czym to się wszystko je - ale mój luby zachęcił mnie do założenia konta, co bym mogła za rok zrobić dla kogoś #wykopaka ( ͡º ͜ʖ͡º) pozdrawiam wszystkie Mirki i Mirabelki? Tak to się tu piszę? ¯\(ツ)/¯

maximuss +85

Takie pytanie, gdy ktoś jest „słoikiem” przyjezdnym do dużego miasta gdzieś z prowincji, np. studentem i później zamieszkuje już na stałe, co jakiś czas odwiedza rodzinę i przywozi z domu jedzenie typu zagotowane słoiki z kotletami, zupą i tym podobne. Jaki jest według was maksymalny wiek do którego coś takiego jest akceptowalne, bo później to już wstyd i wygląda to jak bycie maminsynkiem? Gdybyście mieli chłopaka/dziewczynę i on/ona by tak robiła to w którym momencie byście uznali że to już niepoważne dla niego/niej w tym wieku? Czy miałoby w tym wypadku znaczenie czy on/ona umie sam/sama gotować i bierze jedzenie dodatkowo czy nie?
#pytanie #studia #jedzenie #rodzina
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Dopóki żyjesz. Słoiczki z pysznościami z domu to najlepsza rzecz ever. Jeżeli ktoś uważa, że jest to obciachowe, zrezygnuj z niego, a nie ze słoików od mamy ;)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
Obiad od rodziców zawsze spoko, jak tylko Ci smakuje to bierz i jedz.