Aktywne Wpisy

cybher2 +8
Polećcie jakieś NIE WOKE gierki na PC. Zależy mi na grach AAA z otwartym światem i BEZ WOKE. Zastanawiam się nad KCD. Próbowałem RDR2, ale na razie komboje mi nie podchodzą. Fajnie jakby toczyła się w historycznych realiach, jak Assassin's Creed ale BEZ WOKE
#gry
#gry
ATAT-2 +53
Nawiązując do wczorajszej dyskusji o pijanych kierowcach (i tradycyjnie atakowania 'złego prawa') napiszę swoją niepopularną opinię - dopuszczalna ilość alkoholu we krwi dla kierowców powinna wynosić 0 promili (słownie - zero).
Czy naprawdę tak trudno jest niektórym wytrzymać bez alko nawet w małej ilości? Tak trudno zaplanować nie spożywanie gdy akurat będziemy autem jechać? Zjeść obiad bez piwa w zestawie (tak wiem wiem 'na zaaaachodzie to piją wino i p--o a
Czy naprawdę tak trudno jest niektórym wytrzymać bez alko nawet w małej ilości? Tak trudno zaplanować nie spożywanie gdy akurat będziemy autem jechać? Zjeść obiad bez piwa w zestawie (tak wiem wiem 'na zaaaachodzie to piją wino i p--o a
źródło: image
Pobierz

Nam nawet jeszcze daleko do samodzielnych i autonomicznych samochodów, producenci mają problem żeby nawet zwykłe oprogramowanie działało niezawodnie i bezproblemowo.