Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Na rynku #damskiprzegryw sytuacja dramatyczna.
Młoda sprzedawczyni w pewnym sklepie sporo odbiega od przyzwoitej urody: ma wiecznie przetłuszczone, w moxnym łupieżu włosy. Twarz 2/10 bez żadnego potencjału na poprawę makijażem (czasem są takie twarze, że jakby dać makijaż to tylko powodowałoby to komizm i tutaj tak jest). Sylwetka na kobrę (tę od tajgera), czyli duże zwisy do pępka, ulana.
No ogólnie brzydziłbym się ją pocałować, bo czułbym się jak w tym komiksie "władcy pierścieni", gdzie gandalf gada, że jakieś baby niemożebnie ku*wią cebulą.
I czekam w kolejce, a w rozmowie jej i jakichś bab ona mówi coś tam o swoim chłopaku.
Jak tylko usłyszałem jak wspomina, że ma chłopaka to zrobiłem wielkie oczy, bo tak sobie wyobrażałem damskiego przegrywa, nawet podejrzewałem ją, że okupuje ten tag. I pomyślałem sobie, że to tylko kolejna sytuacja, gdzie dowiaduję się, że baba nie może przegrywać.
No chłop z jej wyglądem to jedynie na kurtyzanach miałby możliwość dotknięcia baby.

Trzymajta się chłopy i nie wierzcie żadnym różowym tutaj, że są przegrywkami. Nie ma takich, no nie ma, po prostu nie ma. Na tym tagu to same trollice siedzą.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: chwalisz się że jesteś idiota ? Wyobraź sobie że są ludzie którzy nie patrzą na wygląd tylko na wnętrze
Oczywiście jakby taki damski przegryw miał modelkę to byś klaskał , troglodyta prima sort z ciebie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Linnior88, oj pączusiu, nie gorączkuj się tak. Sama na wajkopie cały czas jedziesz na tym, że patrzysz na wygląd i majętność mężczyzn, więc mogłabyś zachować trochę konsekwencji w tym co robisz.
W dojczlandzie dobrze radzą sobie z osteoporozą?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
czyli nie uciekłeś wierny kundelku

@Linnior88: für solche Dorfmatratze wie du, ist jeder zu gut.
Dein Partner ist höchstens ein Penner und das ist noch zu hoch hinaus :)
Du bist eine gestörte Person und solltest gesperrt, und die Schlüssel von der Brücke geworfen werden.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim temat wałkowany 100x, różowa nigdy nie będzie samotna i nie może przegrywać. Może mieć gorsze chwile, ale nigdy nie zbliży się niskiego poziomu z jakim my mierzymy się na codzień
  • Odpowiedz