✨️ Obserwuj #mirkoanonim Nie wiem, czemu w niektórych firmach jest ktoś taki jak szef, skoro jak chcesz coś kupić to trafiasz na niewyszkolonych pracowników. Rozumiem idziesz do takiego media expert pracować a szef mówi " tu będziesz obsługiwał klientów " i sobie odjeżdża samochodem? Im bardziej zaczynam coś kupować w sklepach fizycznie różnego rodzaju, tym większe braki widzę w ludziach tam pracujących. To nienormalne że Kowalski/a bez przeszkolenia chociaż minimalnego idzie pracować i nawet nie nabędzie minimalnej wiedzy o tym co w tym zawodzie robi, a prawie co każda osoba którą napotykam ma braki i albo przecząco zaprzecza, albo uczy się przy kliencie xD. #januszex #pracbaza #praca #pytanie
Anonim (nie OP): Na jakie wynagrodzenie można liczyć w #poznan w dziale sprzedaży bez doświadczenia? (doświadczenie 2 letnie na słuchawce, ale nie w sprzedaży) Chodzi o sprzedaż telefoniczną. Dzwonisz, pozyskujesz klienta i sprzedajesz.
Dostałem propozycje 3200 + "premia uznaniowa", wydaje mi się całkiem mało.
Nie wiem, czemu w niektórych firmach jest ktoś taki jak szef, skoro jak chcesz coś kupić to trafiasz na niewyszkolonych pracowników. Rozumiem idziesz do takiego media expert pracować a szef mówi " tu będziesz obsługiwał klientów " i sobie odjeżdża samochodem? Im bardziej zaczynam coś kupować w sklepach fizycznie różnego rodzaju, tym większe braki widzę w ludziach tam pracujących. To nienormalne że Kowalski/a bez przeszkolenia chociaż minimalnego idzie pracować i nawet nie nabędzie minimalnej wiedzy o tym co w tym zawodzie robi, a prawie co każda osoba którą napotykam ma braki i albo przecząco zaprzecza, albo uczy się przy kliencie xD.
#januszex #pracbaza #praca #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Chodzi o sprzedaż telefoniczną. Dzwonisz, pozyskujesz klienta i sprzedajesz.
Dostałem propozycje 3200 + "premia uznaniowa", wydaje mi się całkiem mało.
#praca #pracbaza #januszex