@Mistymay: kręci cię gold digging ? A sama zarobić nie umiesz ? Ludzie się zrobili wygodni że szok chyba tylko ja zapieprzam jak frajerka jak się poczyta posty innych wykopek Ale masz rację lasek które mają ambicje nie się szanuje nigdzie
@Mistymay: ale ja ogólnie jestem z-----a genetycznie bo mi chcieli kasę nawet wysyłać na wykopie to się unosilam honorem i nie chciała a są takie co bez żenady same proszą Ale masz rację szukaj bogatego nie bądź frajerem jak ja ci całe życie honorem się kieruje
@AnonimoweLwiatko: problem w tym że laski które szukają faceta z kasą nie potrafią akurat nic i żyją za kasę sponsorow , są na wykopie takie i ich dzień to jedzenie zamawianego żarcia i spanie do południa , laski które same o siebie dbają finansowo zazwyczaj też umieją koło siebie wszystko zrobić
@Linnior88: szanuje się takie dziewczyny ale się ich boi. Kiedyś byłem z dziewczyną, która miała dosyć duży biznes ale ze zarabiała jakieś 5x tyle co ja to nie chciałem być jej utrzymankiem i ja zostawiłem.
@rafal4432: tak wy ogólnie nie lubicie jak kobieta jest za mądra i ma coś w głowie a nie daj Boże wartości , kretynka za przelew się łatwiej steruje , dzikie czasy
@rafal4432: ja sama nie mówię że leżę na kasie i mam jej full ale w życiu bym nie żebrala od kogoś albo prosiła o kasę na pazurki bitch please , jedynie kiedy bym mogła być na czynią utrzymaniu to wtedy gdybym dbała o rodzinę dzieci i tyle.
@Linnior88: nie śledzę cię w ogóle. Incele też mają czasem pozytywne wpisy/komentarze. Nie zmienia to faktu, że czytając twoje wpisy czuje się jak czytając wpis z pod tagu przegryw tylko zaimki pozmieniane XD
@Yolanty: w sumie to dziwne że ludzie się do mnie dowalaja o moje wpisy a ja żadnego z tych hejterow nie kojarzę , muszę być ważna persona widocznie Jak Boga kochom widzę twój profil pierwszy raz xD
@Linnior88: zgodzę się z tobą w 100% dla tego ja dałem sobie spokój bo facetowi nie wypada siedzieć w domu i zajmować się dziećmi xD. Ale fajnie posłuchać że jest jeszcze trochę takich dziewczyn które tak myślą :-)
Ludzie się zrobili wygodni że szok chyba tylko ja zapieprzam jak frajerka jak się poczyta posty innych wykopek
Ale masz rację lasek które mają ambicje nie się szanuje nigdzie
Ale masz rację szukaj bogatego nie bądź frajerem jak ja ci całe życie honorem się kieruje
@Linnior88: wykopki chciały wysyłać hajs żeńskiej wersji wykopowego incela XD?
Pomysł że to może być internetowa kreacja a na żywo inny człowiek , często tak jest
Jak Boga kochom widzę twój profil pierwszy raz xD
@Linnior88: Gold digging i 15k ( ͡° ͜ʖ ͡°)