Wpis z mikrobloga

@AnonimoweLwiatko: problem w tym że laski które szukają faceta z kasą nie potrafią akurat nic i żyją za kasę sponsorow , są na wykopie takie i ich dzień to jedzenie zamawianego żarcia i spanie do południa , laski które same o siebie dbają finansowo zazwyczaj też umieją koło siebie wszystko zrobić
  • Odpowiedz
@Linnior88: szanuje się takie dziewczyny ale się ich boi. Kiedyś byłem z dziewczyną, która miała dosyć duży biznes ale ze zarabiała jakieś 5x tyle co ja to nie chciałem być jej utrzymankiem i ja zostawiłem.
  • Odpowiedz
@rafal4432: ja sama nie mówię że leżę na kasie i mam jej full ale w życiu bym nie żebrala od kogoś albo prosiła o kasę na pazurki bitch please , jedynie kiedy bym mogła być na czynią utrzymaniu to wtedy gdybym dbała o rodzinę dzieci i tyle.
  • Odpowiedz
@Linnior88: nie śledzę cię w ogóle. Incele też mają czasem pozytywne wpisy/komentarze. Nie zmienia to faktu, że czytając twoje wpisy czuje się jak czytając wpis z pod tagu przegryw tylko zaimki pozmieniane XD
  • Odpowiedz
@Yolanty: w sumie to dziwne że ludzie się do mnie dowalaja o moje wpisy a ja żadnego z tych hejterow nie kojarzę , muszę być ważna persona widocznie
Jak Boga kochom widzę twój profil pierwszy raz xD
  • Odpowiedz
@Linnior88: zgodzę się z tobą w 100% dla tego ja dałem sobie spokój bo facetowi nie wypada siedzieć w domu i zajmować się dziećmi xD. Ale fajnie posłuchać że jest jeszcze trochę takich dziewczyn które tak myślą :-)
  • Odpowiedz