Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: "To nie mężczyźni blackpillują tylko kobiety" - stara prawda. Mężczyźni nie przyjmują bolesnej prawdy do wiadomości i potem cierpią. Jest tylko jedna opcja dla nas - olać kobiety. Im nie zależy na miłości, liczy się tylko wygląd. Sorry, że muszę to powiedzieć Ci.
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: potwierdzam. O blackpillu wiem już od 2016 roku, ale uważałem go za bzdury. Dopiero z doświadczeniem przekonałem się, że blackpill jest trochę przesadzony, ale to prawda o naturze relacji ludzkich
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no i where is problem? Może trafiło się Tobie jak ślepej kurze ziarno i sobie podymałeś Pannę o kilka półek wyżej Twojej własnej?

Albo - co bardziej prawdopodobne - babka była odklejona i wyglądała circa about jak ta poniżej uważając się za 8 cud świata i Ci jeszcze (skutecznie) na banie wjechała jak z wyglądu to ona się powinna cieszyć że realnie ktoś się nią zainteresował do związku a
Dietetyq - @mirko_anonim: no i where is problem? Może trafiło się Tobie jak ślepej ku...

źródło: 56361437-10698507-image-a-105_1649390124921

Pobierz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kosmita to nie tak, że było tak źle cały czas, na początku pierwsze lata na haju zakochania, przez cały czas naprawdę dobrze się dogadywaliśmy, z pewnością była to przyjaźń. No i szczera była zawsze, za to jestem wdzięczny. Mogła wkręcać jakieś bzdury. Tylko na koniec zabrakło namiętności i intymności. Nie mam nawet żalu. Natura.

• Odpowiedz