Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

stanley88 +888
#dzienchlopaka #radio #radiozet #zydkrecikorba
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD

Część druga niekończącej się historii typowego polskiego kierowcy pt. "Na chodniku zaparkować muszę bo się uduszę!".
O dziwo tylko kierowca bmw e46 jako jeden z niewielu zaparkował prawidłowo. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#prawojazdy #polskiedrogi #polscykierowcy #ruchdrogowy #c---------------a
źródło: xd
PobierzNie dość, że na czarno to jeszcze dalej nie zna przepisów i nie umie jeździć xd
@Krupier: to znak informacyjny, nie nakazu ani zakazu. tylko informuje. a z tą drogą wewnętrzną, to jasne, pierwszeństwo mam przed osobną, nieoznaczoną pomarańczową kostką brukową, która nie jest częścią innej drogi.
eh, jak to śmiesznie widać, jak boli, że czasy durnoty i ciśnięcia w stronę prawidłowo jeżdżących kierowców się kończą ( ͡° ͜ʖ ͡°) policja
@manjan: ty naprawdę nie jesteś poważny. Nie wierzę, no nie uwierzę, że piszesz to na serio. Droczysz się tylko ze mną, na pewno tak jest.
tabliczka informuje w jaki sposób korzystać z parkingu, nie z chodnika.
@Krupier: weź sobie poczytaj moje posty sprzed paru lat, pierdyknąłem rowerzystę na dokładnie takim przejeździe jak pokazałeś, połamałem typa bo jeszcze mu na nogę kołem najechałem, a sąd zasądził odszkodowanie w moją stronę - porysował mi lakier rowerem. Ty i Twoje wynaturzenia swoje, prawo swoje.
@manjan: wiem. Prosiłem cię o sygnaturę akt bo chciałem sobie poczytać w Lexie uzasadnienie i zobaczyć czy twój opis sytuacji jest prawdziwy i pokrywa się z
@manjan: upublicznione wyroki są anonimizowane więc będziesz widniał tam tylko jako X.D.
@Krupier: mi też nie, ale dawaj dalsze fotki z "łamania prawa" przez mieszkańców miast, z chęcią popatrzę
nie chciałem wprowadzać tego tematu, aby nie zabić merytoryki dyskusji. oczywiście, że ci na fotce to mendy. najgorszego sortu. prawnie mają rację i nie można im nic zrobić. ale dalej mendy. ja tak nigdy nie parkuję.
@manjan: fotki pewnie będę dawał jak się jakieś szczególne asy jak tutaj trafią. I bez cudzysłowia bo to jest łamanie przepisów.
Jak tabliczka w danym miejscu wskazuje parkowanie na jezdni, to tylko tak wolno parkować.
@Krupier warto pamiętać, że można legalnie takich debili zastawiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@radziol88: no rejczel. Nawet na tym foto chyba też się ktoś nie p-------ł i zastawił tego czarnego minivana czy co to jest.
Chociaż tam jest brama to pewnie jakoś wyjedzie. Ale tych agentów na początku parkingu zastawiałbym bez zastanowienia.