Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szukam psychiatry do wizyty online i mam pewne niestandardowe wymagania, a przynajmniej wydaje mi się, że są nietypowe (pisemne opisanie swojego problemu) Czy jest jakieś forum/grupka na fb(aktywna) na którym udzielają się psychiatrzy i mógłbym dodać takie ogłoszenie, że szukam kogoś takiego? Czy w ogóle ktokolwiek zgodzi się na coś takiego? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#psychiatria #depresja #fobiaspoleczna

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: a jak długie, bo na twoim miejscu bym poszedł do psychiatry i poprosił żeby przeczytał kartke którą mu dasz bo masz problem z dokładnym opisaniem i wyrażeniem wszystkiego i chciałbyś tak/ a jak online to może napisz wiadomość czy możesz mu wysłać opis wszystkiego mailem i na podstawie tego wizyta
  • Odpowiedz
@xiv7: też myślałem żeby iść z kartką ale chyba się tam zapadnę pod ziemię ze wstydu jak mu wręczę tę kartkę z opisem s----------a. Już siebie widzę jak obserwuje jego twarz, która to czyta i widzę, że w środku ma beke
  • Odpowiedz
@Remus00: no nie ma beki bo kto jak nie psychiatra zrozumie że możesz mieć fobię społeczną i chcesz żeby przeczytał żeby ci się nic nie zapomniało, możesz dodać że to jest opis twojej sytuacji bo nie chciałbyś nic pominąć i pewniej się czujesz jak to opisałeś i ew na pytania do tego odpowiesz
  • Odpowiedz