- dla kobiet jesteście 0 ( słownie ZEREM ) ciamajdą, przegrywem, nieudacznikiem, kosmitą- stworem spoza układu słonecznego od którego należy trzymać się z dala. Kobieta chce podziwiać swojego mężczyzne, a jeśli żadna Cię nie chciała to znaczy, że coś z Tobą nie tak.
-dla normików jesteście ofiarą losu, frajerem, obiektem kpin i żartów.
Nikt z normalnych ludzi abstrahując od płci nie okaże Wam zrozumienia.
@BlackpillRAW: tak a potem ta doświadczona chętna seksu po 8 minutach mówi, że już dosyć, "P---s hehe mam go teraz dotknąć?" A zakres pozycji kończy się na takich gdzie wygodnie jej się leży
Bo mam poczucie, że jak przesram reputację to przesram życie, bo wszyscy mnie odrzucą i będą nieprzyjaciółmi.
@Musze_wygrac_zycie: A jaką to ma wartość reputacja u tak zwanych karyn? Ludzie na wyższym poziomie mają inną optykę na to, i mężczyźni często to wysoce cenią, więc bycie szczerym niekoniecznie byłoby dla Twojej reputacji gorsze. Swoją drogą co to za "przyjaciele", którzy by nimi nie byli, gdybyś była z nimi szczera, i to
Dlatego trzeba kłamać, żeby kobieta nie miała pogardy. Ja jak pierwszy raz peklowałem w wieku 20 lat to ściemniałem, że były inne
@123454321: k---a, az mi sie moje pierwsze akcje przypomnialy xD mialem 19 lat i tez lasce sciemnilem, ze tam kiedys na osiemnastce u kolegi mnie jakas zbalamucila i ze jestem malo doswiadczony, bo nie chcialem tez przesadzac ze co to nie ja. ale zem prawik to bym sie
Co w tym dziwnego, że kobietom nie podoba się ponad 25 letni prawiczek? Większość ludzi zalicza w szkole średniej albo na studiach? Czy to w związku czy w przygodzie. Kobiety z reguły lubią pewnych siebie, zdecydowanych, a bądźmy szczerzy bycie prawiczkiem >25 roku życia raczej obniża pewność siebie i zdecydowanie.
@123454321: jeszcze z piątej strony medalu... uważam, że znajomi, którzy kisną z człowieka za jego plecami to, no właśnie, co najwyżej znajomi. Na pewno nie przyjaciele. Nie wiem, może mam wyidealizowany obraz świata, ale obracam się w tym samym towarzystwie przyjaciół od ładnych paru lat i do głowy by nam nie przyszło nabijać się z czyjegoś prawictwa (a to też nie jest tak, że jestem absolutnie jedyny).
wiesz dlaczego? bo jak facet wyrucha dziewice to ona nie będzie mieć takiego rozczarowania, niż jakby przebieg jakikolwiek miała (a tym samym porównanie do byłych partnerów seksualnych) ( ͡°͜ʖ͡°)
@Mefedronka: Nie , nie dlatego...ale co Ty możesz wiedzieć o jakichś wartościach xD
Jeśli jesteście prawiczkami po 25 roku życia to:
- dla kobiet jesteście 0 ( słownie ZEREM ) ciamajdą, przegrywem, nieudacznikiem, kosmitą- stworem spoza układu słonecznego od którego należy trzymać się z dala. Kobieta chce podziwiać swojego mężczyzne, a jeśli żadna Cię nie chciała to znaczy, że coś z Tobą nie tak.
-dla normików jesteście ofiarą losu, frajerem, obiektem kpin i żartów.
Nikt z normalnych ludzi abstrahując od płci nie okaże Wam zrozumienia.
Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym
#przegryw #blackpill #blackpillraw #takaprawda #stulejacontent #s----------e #asperger #fobiaspoleczna
źródło: temp_file4366266824238711705
PobierzI dowodem na poparcie tych wszystkich twierdzeń ma być załączony koment jakieś randomki?
Rozumiem. A ma Pan dowód?
Czy wszystko huehue ooooczywiste?
To skomplikowane xD
Bo mam poczucie, że jak przesram reputację to przesram życie, bo wszyscy mnie odrzucą i będą nieprzyjaciółmi.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jezu zabolało XD
źródło: temp_file2944058386069786319
Pobierz@Musze_wygrac_zycie: A jaką to ma wartość reputacja u tak zwanych karyn?
Ludzie na wyższym poziomie mają inną optykę na to, i mężczyźni często to wysoce cenią, więc bycie szczerym niekoniecznie byłoby dla Twojej reputacji gorsze.
Swoją drogą co to za "przyjaciele", którzy by nimi nie byli, gdybyś była z nimi szczera, i to
@123454321: k---a, az mi sie moje pierwsze akcje przypomnialy xD mialem 19 lat i tez lasce sciemnilem, ze tam kiedys na osiemnastce u kolegi mnie jakas zbalamucila i ze jestem malo doswiadczony, bo nie chcialem tez przesadzac ze co to nie ja. ale zem prawik to bym sie
Masz z nimi styczność to ma znaczenie, poza tym powiedzą innym.
a tacy, którzy kisną z Ciebie prosto w twarz?
@Mefedronka: Nie , nie dlatego...ale co Ty możesz wiedzieć o jakichś wartościach xD