Aktywne Wpisy

ZanZani +111
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży

tl;dr
Koleżanka z #pracbaza na początku maja zaprosiła mnie na #wesele jako osobę towarzyszącą. Na początku się nie zgodziłem, bo nie przepadam za weselami. Poniżej jeszcze kilka razy mnie prosiła i w końcu się zgodziłem, bo to taka szara myszka jest i pewnie rodzice i jakieś ciotki nie daliby jej spokoju jakby przyszła sama xD.
Zgodziłem, się ale pod dwoma warunkami. Nie będę tańczyć ani uczestniczyć w żadnych "zabawach" weselnych. Wczoraj odbyło się to wesele. Siedzimy na sali, podali jedzenie. Godzinę później zaczęła grać muzyką i po kilkudziesięciu minutach prawie wszyscy poszli tańczyć. Zostaliśmy przy stole tylko ja z tą koleżanka i dziadkowie/starsze osoby.
Koleżanka z #pracbaza na początku maja zaprosiła mnie na #wesele jako osobę towarzyszącą. Na początku się nie zgodziłem, bo nie przepadam za weselami. Poniżej jeszcze kilka razy mnie prosiła i w końcu się zgodziłem, bo to taka szara myszka jest i pewnie rodzice i jakieś ciotki nie daliby jej spokoju jakby przyszła sama xD.
Zgodziłem, się ale pod dwoma warunkami. Nie będę tańczyć ani uczestniczyć w żadnych "zabawach" weselnych. Wczoraj odbyło się to wesele. Siedzimy na sali, podali jedzenie. Godzinę później zaczęła grać muzyką i po kilkudziesięciu minutach prawie wszyscy poszli tańczyć. Zostaliśmy przy stole tylko ja z tą koleżanka i dziadkowie/starsze osoby.

Jeśli jesteście prawiczkami po 25 roku życia to:
- dla kobiet jesteście 0 ( słownie ZEREM ) ciamajdą, przegrywem, nieudacznikiem, kosmitą- stworem spoza układu słonecznego od którego należy trzymać się z dala. Kobieta chce podziwiać swojego mężczyzne, a jeśli żadna Cię nie chciała to znaczy, że coś z Tobą nie tak.
-dla normików jesteście ofiarą losu, frajerem, obiektem kpin i żartów.
Nikt z normalnych ludzi abstrahując od płci nie okaże Wam zrozumienia.
Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym
#przegryw #blackpill #blackpillraw #takaprawda #stulejacontent #s----------e #asperger #fobiaspoleczna
źródło: temp_file4366266824238711705
PobierzTak to niestety działa
Brak wyglądu i charyzmy, traumy w dzieciństwie == brak pewności siebie
Zbierzesz się na podryw mimo tego że każdy członek ciała mówi Ci chłopie nie rób tego, bo jak znowu dostaniesz stanowczego kosza to tylko potwierdzisz to, że jesteś nieatrakcyjny dla kobiet
Mirku
1) cały ten zalinkowany tekst, to nie jak rozumiem nie prompty, tylko polecenie wydane chatowigpt żeby streścić jakieś wiele wymienionych komunikatów w trakcie długiej rozmowy?
2) czy mógłbyś równie akuratnie i obszernie spróbować wytworzyć (tzn. wyciągnąć z gpt) treści co w takiej beznadziejnej sytuacji robić i co on wymyśli? Tutaj można złapać