Wpis z mikrobloga

To samo będzie w sytuacji kiedy pod dziewiczego mężczyznę podstawisz starą dziewiczą kobietę też normice będą kpić.

@Musze_wygrac_zycie: Tylko różnica jest taka, że o ile nie jesteś lesbijką, to na dłuższą metę zdanie innych kobiet nie ma dla ciebie większego znaczenia, bo to nie z nimi budujesz związek. Dla zdecydowanej większości facetów dziewictwo u kobiet jest plusem a nie powodem do wyśmiewania, nawet jeśli kobieta ma już swoje lata. U
  • Odpowiedz
@BlackpillRAW: Napisałeś "dla kobiet", a wrzuciłeś wypowiedź jednej. Pisz sobie te harlequiny i w ogóle, ale dlaczego wrzucasz takie bzdury, w które część wykopków może uwierzyć i mogą się przez to źle poczuć? Dlaczego chłopaki na przegrywowych tagach zamiast się wspierać, to w większości są złośliwe i specjalnie dołują innych?
  • Odpowiedz
@BlackpillRAW faceci powinni rozpocząć ruch NO PUSSY - NO TAXES.
Każdy gardzi ta grupa społeczna, a ona sporo dokłada się na macierzyńskie, tacierzynskie, zaraz tampony w każdym kiblu, in vitro i wcześniejsze emerytury kobiet, 500 plus czy jakieś bezpieczne kredyty.
  • Odpowiedz
  • 15
Napisałeś "dla kobiet", a wrzuciłeś wypowiedź jednej.

@choochoomotherfucker: No tak. Bo poza wykopem 25 letnie prawiki a nawet 30 letni magowie są zjawiskiem akceptowanym społecznie i nie budzą zdziwienia. Jak zawsze - wykop i tinder to inny świat ale kobiety normalnie takie nIe sOm iNtZeLu bAnDyTo
  • Odpowiedz
@BlackpillRAW: Kiedyś pod tym tagiem jakiś typ opisał, jak na jakimś spotkaniu przyznał się towarzystwu, że jest prawikiem i w rezultacie absolutnie wszyscy go tam wyśmiali ( ͡° ͜ʖ ͡°) W oczach społeczeństwa (bo nie tylko kobiet) nawet kryminaliści i ćpuni mają o wiele wyższą wartość niż cichy, spokojny i grzeczny prawiczek.
  • Odpowiedz
Według mnie jest plusem, ale jak jest młoda. Potem mają ją za z---a.

@Musze_wygrac_zycie: Mocno generalizujesz poprzez pryzmat jakichś męskich zjebów conajwyżej, bo prawda jest taka, że na rynku matrymonialnym brakuje w cholerę kobiet (100k-200k według oficalnych danych) i mężczyzni nie mogą wybrzydzać jeśli chcą się z kimś związać a są powiedzmy mocno średni z wyglądu. Ja i moja żona, też jesteśmy conajwyżej z grupy przeciętnych, zwykłych ludzi, sam przeszedłem
  • Odpowiedz