Wpis z mikrobloga

@Chehu: aha, no ok Pan Dorosły, co nie potrafi znaleźć zapisanego obrazka z kotkiem z internetu () trochę się zmieniło od androida KitKat 4... może pośmiejemy się że w 2014 nie było 10-punktowych wyświetlaczy 144hz i gigabitowych prędkości na telefonach XD
  • Odpowiedz
@Iifeform:

u mnie na każdym androidzie wszystko trafia do folderu downloads, sortowanie po dacie i Elo.

Bo pewnie sobie nie zainstalowałeś torbo wi3sek MOD ROM kockodan edition żeby mieć 2fpsy więcej w angry birdsach amatorze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@banzi: ostatnio szukałem ściągniętego zipa, po kilku próbach dałem sobie spokój i odpaliłem jak człowiek na kompie. Tak, nie było go w pobranych ani nigdzie indziej.
  • Odpowiedz
wszyscy mówią o pobranych plikach, które lądują w downloads
Chyba że nie: gdzie lądują pobrane pliki przez aplikacje? Mam apkę do konfiguracji switchy. apka ściąga konfigurację z serwera. chcę plik (podobny do .ini albo xml) edytować w edytorze tekstu. Gdzie mam szukać pliku?
Albo jak udostępnić komuś save z emulatora GB?

wszyscy wypowadający się, że to takie proste, używają tylko telefonu do skrolowania tiktoka i zapisywania memów...
  • Odpowiedz
@dr__slim: oho jest i on - p0w3r Us3r, co to korzysta Z POWAŻNYCH appek, nie jakichś tam tiktokow!!! No nie wiem, może poszukaj w folderze z danymi aplikacji? Np. szukając zapisanych ulubionych miejsc w apce maps.me klikasz palcem w ANDROID-DATA-NAZWAAPKI-bookmarks. Jak jesteś z pokolenia, które miało tylko rosyjski w szkole zawodowej, to zmień język tefonu na polski (PL).
Iifeform - @dr__slim: oho jest i on - p0w3r Us3r, co to korzysta Z POWAŻNYCH appek, n...

źródło: FOTO_20231125_223010

Pobierz
  • Odpowiedz
A to w menadżerze plików nie macie czegoś takiego jak sortowanie po dacie ściągnięcia? Ludzie spędzają wiele godzin na telefonach codziennie, a prostych rzeczy nie potrafią na nim zrobić.
  • Odpowiedz
nigdy nie wiedziałem o co chodzi z tym "memem" - u mnie na każdym androidzie wszystko trafia do folderu downloads, sortowanie po dacie i Elo.

@Iifeform: No chyba, że programista danej apki zrobi inaczej.
  • Odpowiedz