Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Obliczyłem sobie że z oszczędności które mi zostaną jeśli kupie mieszkanie (oba podobny metraż i układ) w mniejszym mieście wystarczy mi na 20 lat dojazdów raz w tygodniu gdyby wprowadzili hybrydę, pytanie czy warto dla tych 80 tysięcy zł zamieszkać w powiatowym, nie planuje rodziny jakby co i prowadzę piwniczny tryb życia, ale lubie anonimowość dużego miasta, komunikację i większy dostęp do opieki medycznej (np. z multisport i luxmedu bym nie mógł już korzystać)
#pracazdalna #mieszkanie #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ja bym wybrał duże miasto jednak zawsze dużo więcej rzeczy i możliwości większe.
@mirko_anonim: Nie
Za 180k też nie warto
Jest to bardzo małe miasto 25 tysięcy mieszkańców i nie ma tu siłowni która by honorowała kartę multisport
@notBart
Brałem pod uwagę mniejszą ofertę gastronomiczną ale czy to takie ważne by za te same cztery ściany płacić 80 tysięcy zł więcej. A światłowód jest wszędzie teraz tani i symetryczny. Jedyne czego się boje to utraty pracy i bezrobocia w
Ja też mam te same objawy co Ty, jak stracę pracę to do wojewódzkiego mam 60 km.
No i komunikacja, tutaj jak chcę sobie coś wypić na mieście, to mam problem, tam jest Uber/taxi/tramwaj.
No słabe nawet podnośniki z OSP kradną. Jedne z najgorszych bo daleko do wojewódzkiego, jakby to było blisko aglomeracji to bym się nawet nie zastanawiał ale 80 km dojazdu w razie czego będzie bolało
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: Jak nie szanujesz swojego czasu i masz zamiar mieszkać w tym mieszkaniu do końca życia to tak.
Komentarz usunięty przez autora