Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy według Was branie na kredyt 2% wielkiej płyty jest rozsądne? Mogę kupić mieszkanie za niewielką kwotę do lekkiego remontu, no ale mam opory przed wielką płytą. Jak myślicie? Od dewa mogę kupić z oddaniem najwcześniej na 2025.
#nieruchomosci #mieszkanie #kredyt

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie wiem czego wy sie boicie w tej wielkiej plycie. jak tam jest spoldzielnia to co roku sa remonty, konserwacje. jedyne co to moze smierdziec na klatce i nie byc 3 fazy pradu, ale czesto juz podlaczaja. Nie ma sie czego bac. Remonty w wielkiej plycie tez dla ekipy sa przyjemne - bo sa przewidywalne i zawsze wiadomo co tam jest.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Są różne wersje wielkiej płyty, jedne lepsze, drugie gorsze. Jak lokalizacja spoko i wymieniono już wszystkie piony, administracja jest sensowna to czemu nie?
  • Odpowiedz
nie wiem czego wy sie boicie w tej wielkiej plycie

@KromkaMistrz: Remontów, a raczej budowlańców którzy czekają tylko na w-------e frajera. Co jeden to lepszy i mimo tego, że faktycznie jest to standardowy remont jakich tysiące to każdy jeden robi z tego wyprawę na marsa i kasuje 10k za remont łazienki 3m^2 albo marudzi, że ściany nie trzymają kąta prostego jak w deweloperskim.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim ja kupiłem mieszkanie w wielkiej płycie na bk2. Fajna lokalizacja i przyjazne osiedle bez patusów. Wiadomo fajnie by było kupić coś nowego, ale to już o wiele większe koszty. Akurat całe życie mieszkam w wielkiej płycie i nie mam złych doświadczeń.
  • Odpowiedz