Wpis z mikrobloga

Psuje mi się komp w #pracbaza (jak to się mówi, jestem lajkonikiem w tych sprawach, ale stawiam na kartę graficzną). Mianowicie przy otwartych zbyt wielu stronach lub z dużą ilością obrazków, animacji itp. wywala mi bluescreeen. Dzwonię więc do kochanych panów z #it co by poradzili coś. Po przedstawieniu problemu pan tako rzecze:

- No to następnym razem jak się pojawi, niech pani spisze, to co tam napisane.

- Yyyyy, ale to jest cały ekran tekstu i cyferek.

- No tak, tak... No to niech pani fotkę zrobi telefonem.

Spoko, nawet gdyby mój aparat robił dobre zdjęcia, to i tak ekran pojawia się na 2 sekundy i nie dam rady go chwycić... :( Ktoś ma jakieś porady może?

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@imyodda: PPM na komputer =>Właściwości =>Zaawansowane ustawienia systemu=>w sekcji uruchamianie i odzyskiwanie, przycisk ustawienia=>w sekcji awaria systemu, odznacz automatycznie uruchom ponownie
  • Odpowiedz
@rumak: sprawdzę jutro, ale obstawiam, że nie będę mogła tego zmienić bez praw administratora...

@Sidey: @morq: @wycz: ok, poszukam, dzięki. Wiem, że sama nie naprawię, ale oni często nawet nie słuchają co do nich mówię...
  • Odpowiedz
@imyodda: ja tez nie słucham co do mnie mówią, jestem od naprawiania a nie od słuchania tym bardziej jak ktoś mi mówi jak mam wykonywać swoja prace
  • Odpowiedz