Aktywne Wpisy

Zbudujmy idealnego kierowcę F1. Po zebraniu propozycji cech poproszę czat LPG o stworzenie wizualizacji.
Zaczynam:
Szczęka jak u Coultharda
#f1
Zaczynam:
Szczęka jak u Coultharda
#f1

Dziesiąta runda oraz zaległy mecz rundy siódmej odjechane, więc czas wszystko podsumować!
Zaległe spotkanie rundy siódmej, czyli Sparta kontra Włókniarz nikt poprawnie nie wytypował.
Zdecydowanie lepiej było w meczach rundy dziesiątej.
Spotkania Lublina z Grudziądzem oraz Gorzowa z Wrocławiem przyniosły po cztery poprawne typy.
Nieco gorzej było w meczu ROWu Rybnik z Włókniarzem Częstochowa, tutaj padły trzy prawidłowe wyniki.
Zaległe spotkanie rundy siódmej, czyli Sparta kontra Włókniarz nikt poprawnie nie wytypował.
Zdecydowanie lepiej było w meczach rundy dziesiątej.
Spotkania Lublina z Grudziądzem oraz Gorzowa z Wrocławiem przyniosły po cztery poprawne typy.
Nieco gorzej było w meczu ROWu Rybnik z Włókniarzem Częstochowa, tutaj padły trzy prawidłowe wyniki.
źródło: Wyniki-Runda10
Pobierz

Poszukuję tytułu książki, która wraca do mnie co kilka miesięcy. Niestety, pamiętam z niej tylko to, że jakiś chłopak/mężczyzna jechał na rowerze przez las i z oddali ujrzał inną postać, a ta postać pod pachą trzymała własną głowę.
Wydaje mi się, żę autorem mógł być Dean Koontz albo Jonathan Carroll, ale nie mogę się doszukać.
Ktoś coś? :)
#ksiazki #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pytałem czatu AI ale niestety nie zna odp, potrzebuje więcej danych, może np pamiętasz imie albo imiona bohaterów, albo nazwę lokacji, np nazwa miasta czy miejsca gdzie to się dzieje, a tak btw, skoro jesteśmy w temacie "creepy" to może wam się to spodoba.
źródło: Zrzut ekranu 2023-11-26 030500
Pobierz