Wpis z mikrobloga

• 3
@LostHoldenCaulfield: znaczy nie do końca, po takim czymś różowe przerzucają negatywne zachowania chadów, na które ci mogą sobie pozwolić przez efekt aureoli, na resztę męskiej populacji. Poniekąd ten seks bez zobowiązań mają im później za złe, ale w chwili spotkania z chadem załącza im się gadzi mózg i efekty są jakie są.

A poza tym sądzę, że #damskiprzegryw nie istnieje.
  • Odpowiedz
A poza tym sądzę że #damskiprzegryw nie istnieje.

@77023: dokładnie, kobiety po prostu pod atencje muszą zawsze próbować się #!$%@?ć do jakiejś grupy społecznej i robić swoje wersję.

Wszystkie różowe pseudoprzegrywki, które się tam udzielają normalnie mają albo mieli chłopaków, mają znajomych, normalna pracę, a jak się spyta dlaczego są przegrywami no to one są przegrywami bo się tak czują xddd.

A szczególnie ta choochoomotherfucker, która miała 4
  • Odpowiedz
@77023: przeciętnemu kolesiowi po LATACH posuchy taka sytuacja by tak uderzyła do głowy że by zbladł i udaru dostał

przypomnę że laska 5/10 to nie jakiś odpad jak sugeruje tutaj Pani tylko zwykła przeciętna kobieta - szczupła, bez zaburzeń psychicznych, bez dzieciaka na koncie

czyli dla zwykłego usera tindera totalny rarytas xd
  • Odpowiedz
@77023: ej ale serio jestem pewien, że mi by się szybko przestało podobać. Chyba, że same by pisały, chciały przyjechać, ugotowały coś i wskoczyły do łóżka. Nie widzę powodu żeby kiwnąć palcem, po to żeby się przespać z przeciętną laską, do której nic nie czuję. Przecież to samo można mieć za 200-300 zł.
  • Odpowiedz
@77023: to brzmi jak raj dla faceta i rzeczywistość tych najbardziej atrakcyjnych, ktorzy jak wcale na to nie narzekają. Lol, jaki to jest dobitny przykład czemu różowych nie należy słuchać o związkach NIGDY - takiego odrealnienia i nieznajomości facetów to dawno nie widziałem.

PS. Plus jeżeli dziewczyna ma 21 lat, jest szczupła, umie gotować, zapytać faceta jak minął mu dzień i szczerze ja to interesuje, nie ma 'bogatej przeszłości' tatuażów
  • Odpowiedz
@77023 Napisała tylko o tych brzydkich narzekając na nich.
Nie wspomniała nic o chadach - niedobra o tym mówić, tutaj będąc traktowana jak worek na spermę i #!$%@? z rynsztoka co bez gumy da się spuścić w tzipe to jest dobra wiadomość
  • Odpowiedz
@Amicia wszystkie znajome, które uważały się za przegrywów i broń Boże nie nie były normiczkami miały stały związek, balowaly bez żadnych lęków, 100% ekstrawertyk, stała praca lub utrzymanka cucka.

A przegryw bo tak się czuję wycofana i nieśmiała. Ale jak ciągnie druta kolesiom w klubowym kiblu albo świeci dupą na insta to już kurva jest ok xd
  • Odpowiedz
a jak się spyta dlaczego są przegrywami no to one są przegrywami bo się tak czują

@Amicia: jak podrążysz to się okazuje, że ich przegryw to to, że nie prowadzą życia niczym instagramerki czy top julki xd odklejka totalna
  • Odpowiedz