Aktywne Wpisy
valhander +158
gram pierwszy raz >:]
#masseffect
#masseffect
Riannon86 +155
Sprzątam w domowych książkach i znalazłam książkę kucharska prababci z 1889. Podsylam kilka stron. Gdyby ktoś chciał jakieś przepisy dajcie znać. #gruparatowaniapoziomu #gotujzwykopem #kuchnia #historia #ksiazki
#przegryw #incel #blackpill
A poza tym sądzę, że #damskiprzegryw nie istnieje
A poza tym sądzę że #damskiprzegryw nie istnieje.
A poza tym sądzę, że #damskiprzegryw nie istnieje.
@77023 i wylacza ten ludzki
@77023: dokładnie, kobiety po prostu pod atencje muszą zawsze próbować się #!$%@?ć do jakiejś grupy społecznej i robić swoje wersję.
Wszystkie różowe pseudoprzegrywki, które się tam udzielają normalnie mają albo mieli chłopaków, mają znajomych, normalna pracę, a jak się spyta dlaczego są przegrywami no to one są przegrywami bo się tak czują xddd.
A szczególnie ta choochoomotherfucker, która miała 4
przypomnę że laska 5/10 to nie jakiś odpad jak sugeruje tutaj Pani tylko zwykła przeciętna kobieta - szczupła, bez zaburzeń psychicznych, bez dzieciaka na koncie
czyli dla zwykłego usera tindera totalny rarytas xd
@Dietetyq: oj nie byq, przecietna Polka NIE jest szczupła https://wykop.pl/wpis/73688251/ja-piehhdole-68-kg-kto-normalny-tyle-wazy-przegryw
PS. Plus jeżeli dziewczyna ma 21 lat, jest szczupła, umie gotować, zapytać faceta jak minął mu dzień i szczerze ja to interesuje, nie ma 'bogatej przeszłości' tatuażów
Nie wspomniała nic o chadach - niedobra o tym mówić, tutaj będąc traktowana jak worek na spermę i #!$%@? z rynsztoka co bez gumy da się spuścić w tzipe to jest dobra wiadomość
A przegryw bo tak się czuję wycofana i nieśmiała. Ale jak ciągnie druta kolesiom w klubowym kiblu albo świeci dupą na insta to już kurva jest ok xd
@Amicia: jak podrążysz to się okazuje, że ich przegryw to to, że nie prowadzą życia niczym instagramerki czy top julki xd odklejka totalna