Wpis z mikrobloga

Myliłem się co do jednej rzeczy - "toksyczna męskość" została wymyślona, żeby zrzucić winę na mężczyzn. Większość sprawców gwałtów to osoby wybrane przez kobiety na partnera. Kobiety darzą niewiarygodną miłością wszelkiego typu psycholi i toksyków, podczas gdy rosnąca liczba mężczyzn nigdy z nikimi nie była! Nie uprawiała nigdy seksu!

Zachęcam do stosowania terminu "toksyczna kobiecość".

Powodzenie gwałciciela z pracy u kobiet podczas gdy do chłopaka z dobrym sercem nigdy się kobieta nie przytuliła to też jest przemoc psychiczna. Kobiety wysyłają jasny przekaz - jeśli jesteś przystojny to wybaczymy ci wszystko, ale jeśli jesteś "brzydki" choćbyś miał idealny charakter to jesteś do niczego oprócz bycia tamponem emocjonalnym.

To nie mężczyźni są toksyczni, to kobiety wybierają toksyków, bo są przecież przystojni czy pewni siebie.

Porządni mężczyźni toczą heroiczną walkę na tym świecie i należy im się hołd.

Jest tak źle, że wolałbym się związać ze strzygą niż współczesną kobietą. Na pewno dostałbym od niej więcej miłych słów niż od kobiet.

#blackpill #przegryw
  • 8
  • Odpowiedz
@mightyandrzej777: Jedyne co mnie podtrzymuje przy życiu to wiara, że gdzieś jest inny świat oparty na prawdzie i dobru. Gdy iluzja opadnie to będziemy mieli do niego dostęp. Póki co musimy pracować nad sobą i współpracować a nie walczyć, bo kto innym jest naszym wrogiem i manipuluje nami do swoich celów. Po niektórych postach widać, że świadomość ludzi rośnie i to jest budujące.

Myślę, że to wszystko to jest test jak
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield istnieje świat bez zła, Jezus Chrystus z niego przybył.

Skoro naoczni świadkowie zmartwychwstania byli przez ~40 lat gotowi głosić słowo Boże(pokaż mi człowieka który utrzymał by przez taki czas kłamstwo), nierzadko też być torturowani, to znaczy że to musi być prawda. Skoro przekaz naocznych świadków o np. podbojach Cesarstwa Rzymskiego uznajemy za fakt historyczny, to takim samym faktem powinna być historia Jezusa.
Inna sprawa że w obecnym Kościele nie ma Boga,
  • Odpowiedz
@mightyandrzej777: Wiesz, mimo tego, że sam czytam Biblię, bo jest tam mnóstwo fajnych rzeczy (mój ulubiony fragment to Psalm o miłości) to odrzucam religię, ale jeśli masz świadomość, że Kościół i Bóg to co innego to żyj jak chcesz i będę bronił Twojego prawa do wolności przekonań.
  • Odpowiedz
@mightyandrzej777: religia od czasow nastoletnich nie pasowala mi z przyczyn filozoficzych - grzech pierworodny, to, ze Bog pozwala na zlo itp

W doroslosci doszla do tego prawda o instytucjonalnym chronieniu pedofilii jesli chodzi o KK

A od paru lat ogladam tez Starozytnych kosmonautow i uznaje teorie, ze religie zostaly stworzone przez rasy wrogie nam do kontroli i podzialu ludzkosci na wrogie sobie obozy

Tak jak powiedzialem wierze w lepszy swiat, ale
  • Odpowiedz