Aktywne Wpisy

paczelok +504
Założyłem profil atrakcyjnej kobiety na Tinderze.
Zmatchowałem się z 500 facetami i każdemu umówiłem randkę w tym samym miejscu.
Pisałem im: „Sorki, że parking taki drogi, ale wynagrodzę Ci to na miejscu ;)”.
500 aut x 50 zł za parking = 25 000 zł dochodu pasywnego w jeden wieczór. #biznes
Zmatchowałem się z 500 facetami i każdemu umówiłem randkę w tym samym miejscu.
Pisałem im: „Sorki, że parking taki drogi, ale wynagrodzę Ci to na miejscu ;)”.
500 aut x 50 zł za parking = 25 000 zł dochodu pasywnego w jeden wieczór. #biznes
źródło: IMG_5648
Pobierz

Mirki pomóżcie medycznemu żółtodziobowi.
Byłem w piątek u dentysty. Popsuta i dosyć zniszczona szóstka zaczęła boleć więc musiałem. Dentysta pyta czy coś z tym robimy czy ekstrakcja i wybrałem to drugie. Po wszystkim pyta czy chcę antybiotyk i mam coś ewentualnie przeciwbólowego, powiedziałem że mam a co do natybiotyku to pytam czy zaleca czy nie, on powiedział że lepiej tak więc też wziąłem. Teraz trochę słabo jest bo ani nic wypić ani zapalić nie bardzo mogę. Pytanie czy muszę to brać przez tydzień? Bo wygląda że się dobrze goi i nic już dzisiaj nie boli. A jak lepiej brać to czy chociaż człowiek sobie e-papierosa może zapalić? Nie znam się kompletnie, ostatnio antybiotyk czy ogólnie jakiekolwiek leki to ponad 15 lat temu brałem.
#zdrowie #medycyna #stomatologia #dentysta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
(✌ ゚ ∀ ゚)☞ @SkrytyZolw
Nie wiem gdzie na te kursy jeździ, ale widocznie
Higienizacja z instruktazem dbania o zęby/nitkowania + powtarzanie jej cykliczne co pół roku/rok.
Jak masz problemy z technika mycia to łatwiej jest szczoteczką elektryczną, jakas dobra pasta np duraphat.
+ wiadomo, zmiany w nawykach żywieniowych.
───────────