Aktywne Wpisy

hamster151 +11
Podczas robienia powideł trochę śliwki prysnęło na mnie z gara i oparzyło. W miejscu oparzenia wyrósł pęcherz, przebijać czy nie? Glosy oddajemy w komentarzach.
#ankieta #pytaniedoeksperta
#ankieta #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_3959
Pobierz
xDrive +23
Jak nie cofnie swoich słów, to wypierdaIam...
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
źródło: Screenshot_20250810_163654_Tinder
Pobierz

@mirko_anonim: Gdzie wady? W sensie: ja nie rozumiem, jak gdzieś można siedzieć w kompletnej ciszy przez 8 godzin. No, może poza biblioteką. U mnie w pracy akurat sprzęt grający jest top, a muzyka ze Spotify, ale zasada jest jedna: MUSI GRAĆ.
Jeśli cokolwiek potrafisz i cokolwiek myślisz to już dawno byłbyś w dobrej ekipie w której wymienione problemy nie występują.
Hm, w telegraficznym skrócie, ojciec mi skopał psychikę i mam trochę zaburzeń, więc odpada mi wiele prac. Ale "odnalazłem się" chyba w cnc, robię w tym prawie rok i myślę, że zostanę przy tym.
────────────────
@MrPerfetc,no nie jest najlepiej, bo mam m.in. sporą fobię społeczną przez sytuację w domu rodzinnym. Ale to nie o tym wpis. To nie jest łatwe znaleźć pracę "normalną" pracę z
@mirko_anonim: to ciekawie masz w robocie. Przynajmniej nie musisz jeździć do zoo, skoro masz taką rozrywkę na co dzień (⇀‸↼‶)
@Antibambino, ale co ją mają obchodzić chirurdzy?
Korzystasz z samochodu, albo komunikacji miejskiej? Hehe, ale lamus, a są ludzie, którzy jeżdżą
@mirko_anonim: Przez 6 ostatnich lat jeździłem rowerem przez cały rok. Niezależnie od pogody. Dopiero w tym roku kupiłem samochód. Większości nie przeszkadza muzyka z radia, więc to wy dzwonicie z problemem.
@Escalade, absolutne zwierzęta:) To są zwykli hipokryci, rozjechać logikę takiej osoby to 5 minut. A potem 5 tygodni fochów:) Widzisz typa wyżej, z którym pisałem? Taki chojraczek, że WIĘKSZOŚCI coś nie przeszkadza, więc trzeba przyjąć, że wszyscy mają tak robić, ale na wspólne śniadanie z kolegą, który wskazałby co ma jeść i ile nie
@mirko_anonim: Taki chojraczek, a z anonima musi pisać. P---a w świecie, p---a w necie.