Wpis z mikrobloga

Ci co siedzieli po 24/7 na kompie teraz robią miliony monet i się śmieją z tych szkolnych zawadiaków XD

@deletenomads: Cope.

1) Nie wszyscy poszli do IT
2) Nawet z kasą jest masa nieszczęśliwych przegrywow mających zerowe social skille I z lękami/depresją.
@Rustyyyy Ta? To Teraz spróbuj zmienić brzydką mordę na ładna za pomocą siłowni( ͡° ͜ʖ ͡°)

@power-weak: Mój drogi letni chłopcze, musisz się bardziej wysylić bo tak się składa że testosteron trembolon i sterydy ogólnie zmieniają twarz i mogą sprawić że będziesz miał szerszą żuchwę.
@Uuroboros

zdejmij mu okulary i dobierz lepszą fryzurę to gościu będzie 8/10.

"Just get a haircut bro!"

No nie rozśmieszaj mnie że facet lepiej by wyglądał bez siłowni...

Nie no masz rację jeśli typ robił to tylko dla siebie to wtedy Ok ale jeśli typ robił to dla dziewczyn to :/
@power-weak: ale popatrz na to obiektywnie, ma dobrą żuchwę i gęste włosy. Na ryjcu ma jakieś zaczerwienienia może trądzik? I duży nos - no fakt z tym nic nie zrobi, wchodzi jedynie operacja. Ale ciało bardzo dobre. Gęste włosy przy takiej fryzurze na ruska to porażka wiem to bo sam tak miałem, trzeba golić boki niemal na zero a fryz zaczesywać w bok albo do tyłu. Trzeba wyleczyć trądzik, może załapać
@Uuroboros
#!$%@? moja suszarka do ubrań wydaje dźwięki tak jakby walczyłbym z jakimś Bosem w grze XD wracając to ryjec oprócz nosa ma w miarę dobry to fakt mi chodzi o przypadki takich typowych incelaskich Twarzy których siłownia nie naprawi. Generalnie to sam ćwiczę w domu (dla siebie nie dla kobiet) i jeśli jakiś Incel robi tak samo że ćwiczy na siłowni dla siebie to Spoko ale jeśli Robi to tylko po