Aktywne Wpisy
prismo +440
Zauważyliście, że jak jadąc autem przepuścicie na przejściu dla pieszych chłopa to w 60-70% przypadków Wam podziękuje skinieniem głową czy machnięciem ręką, a gdy jest to kobita to w ~70% nie będzie żadnej reakcji? xD
#p0lka #takaprawda
#p0lka #takaprawda
sildenafil +382
Normy dźwigania dla kobiet = max. 12 kg/przedmiot
Normy dzwigania dla mężczyzn = max. 30 kg/przedmiot
Stawka godzinowa = taka sama dla obu płci.
Dotyczy pracy stałej.
Nie dotyczy indywidualnych możliwości pracownika (mężczyzna ważący 60 kg ma nadal wyższe normy niż kobieta ważąca 90 kg)
Powód #1 dlaczego potrzebujemy luki płacowej
Na przekór feministycznej teorii, że "mężczyzni się nie męczą"
#genderpaygap #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #praca #pracbaza #bekazlewactwa #mem #memy
Normy dzwigania dla mężczyzn = max. 30 kg/przedmiot
Stawka godzinowa = taka sama dla obu płci.
Dotyczy pracy stałej.
Nie dotyczy indywidualnych możliwości pracownika (mężczyzna ważący 60 kg ma nadal wyższe normy niż kobieta ważąca 90 kg)
Powód #1 dlaczego potrzebujemy luki płacowej
Na przekór feministycznej teorii, że "mężczyzni się nie męczą"
#genderpaygap #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #praca #pracbaza #bekazlewactwa #mem #memy
Tylko że ja nie jestem Incelem ani przegrywiem
Taka mniej więcej
Lub taka
@deletenomads: Cope.
1) Nie wszyscy poszli do IT
2) Nawet z kasą jest masa nieszczęśliwych przegrywow mających zerowe social skille I z lękami/depresją.
@power-weak: Mój drogi letni chłopcze, musisz się bardziej wysylić bo tak się składa że testosteron trembolon i sterydy ogólnie zmieniają twarz i mogą sprawić że będziesz miał szerszą żuchwę.
Siłownia nie zmieni Kształtu Oczów nosa i itp: poza tym...
"Just get a haircut bro!"
Nie no masz rację jeśli typ robił to tylko dla siebie to wtedy Ok ale jeśli typ robił to dla dziewczyn to :/
#!$%@? moja suszarka do ubrań wydaje dźwięki tak jakby walczyłbym z jakimś Bosem w grze XD wracając to ryjec oprócz nosa ma w miarę dobry to fakt mi chodzi o przypadki takich typowych incelaskich Twarzy których siłownia nie naprawi. Generalnie to sam ćwiczę w domu (dla siebie nie dla kobiet) i jeśli jakiś Incel robi tak samo że ćwiczy na siłowni dla siebie to Spoko ale jeśli Robi to tylko po