Aktywne Wpisy
bugzer +207
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
drobne_na_taryfe +11
Prawie dwie godziny przy garach w upale ale warto było. Czasem myślę, że niebieski sobie nie zasłużył na taką dziewczynę ( ͡° ᴥ ͡°) #gotujzwykopem #chwalesie #zwiazki
#p0lka #takaprawda
@prismo: tak. mają tobie dziękować, że nie zaryzykowałeś mandatu i postąpiłeś zgodnie z kodeksem drogowym.
Kompletnie nie o to w tym chodzi.
Chodzi o to kto ma większe predyspozycje do życzliwości/uprzejmości w tym kraju.
@niecodziennyszczon:
Komentarz usunięty przez moderatora
@Chlopski_chlop_chlopowiczowicz: Niby ta, ale to chyba po "empatycznej płci" należałoby się ich bardziej spodziewać, chyba że...
@niecodziennyszczon: Jak ci w sklepie resztę wydaje to też nie dziękujesz, bo to obowiazek?
@Chlopski_chlop_chlopowiczowicz: Mieszkałeś kiedyś w kraju, w którym każdy cię przeprasza za to, że niechcący zajechał ci drogę wózkiem w supermarkecie chociaż zrobił to 5 metrów przed tobą, albo każdemu ryj się śmieje jak cię widzi, pozdrawia cię co chwilę itd.? Ja mieszkałem, ale za wuja nie widziałem tam sytuacji żeby ktokolwiek dziękował za zatrzymanie się na prze przejściem dla pieszych, bo to trochę tak jakby pozdrawiać