Aktywne Wpisy
Jerzy_Kudelski +601
Zbita szybka po walce z przeciągiem bądź między rodzeństwem. Nie mów, że nie masz jej na sumieniu :)
#kiedystobylo #heheszki #lata90
#kiedystobylo #heheszki #lata90
PoloRL +350
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Dobra bo nie przypuszczałem,że to się aż tak rozejdzie na cały wykop,więc jestem zobowiązany opowiedzieć jak się skończyło.
A SKOŃCZYŁO SIĘ DOBRZE DLA MNIE,gdyż zrealizowałem swoją #!$%@?ą i chorą fantazję.
Zacznijmy od tego,że zostałem zasypany też wiadomościami na priv w celu udostępnienia danych tej dziewczyny. W żadnym przypadku tego nie zrobię,bo nie chce brać udział w stalkingu. Już ten portal niejednokrotnie udowodnił,że w niszczeniu czyjegoś życia bez powodu jesteście najlepsi (choćby akcja z tatuażystą,który miał obmacywać dziewczynę)
A co do spotkania,to ustaliliśmy wszystko na początku(Na początku to myślałem,że zemdleje,bo dziewczyna która na zdjęciach jest 10/10,rzeczywiście taka jest) i zwyczajnie przez chwilę zwątpiłem,ale szybko mi przeszło,bo okazała się być normalną i nawet sobie pośmieszkowaliśmy i opowiedziała mi trochę o branży.
Spotkanie zaczęło się od wspólnej kąpieli(O JEZU,jak ja pachniałem jakimiś jej żelami do kąpieli itp),w ogóle przypał,bo byłem mega nieśmiały a jednocześnie mój #!$%@? był już tak nabrzmiały,że myślałem,że po prostu samo zaraz wystrzeli 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Po kąpieli zaczęliśmy grę wstępna (dostałem orala bez gumy za free),potem przeszliśmy do sedna i JEEEST.
Dotarłem do punktu o którym od zawsze marzyłem i dobrałem się do dwóch dziurek rozkoszując się i prawie odpływając.
I TU #!$%@? DLA TYCH CO SIĘ BOJĄ,ALBO #!$%@?Ą,ŻE DUPA ALBO #!$%@? BĘDZIE ŚMIERDZIEĆ PENISAMI INNYCH.
#!$%@? prawda,już dane było mi uprawiać seks z normalną dziewczyną,i jej #!$%@? nie różniła się w smaku i zapachu od Pani lekkiej obyczajów. Było magicznie i pysznie.
Reszta to już klasyczny seks,podwójne dojście(za które dopłaciłem),no i rimming stówka.
Łącznie dałem 400zł+200zł dopłaty za spotkanie w stylu GFE,gdzie nie patrzała na zegarek i mogłem sobie ją poprzytulać,całować,nawet herbatkę mi zrobiła+ 100zł dopłata za rimming.
Po spotkaniu #!$%@? byłem zachwycony całe DWIE godziny,potem mi przeszło i wpadłem w doła i depresję,gdyż uświadomiłem sobie,że z moją aparycją,atrakcyjnością taka dziewczyna w realnym świecie nawet by na mnie nie splunęła, i jedyne co mi pozostało to płacić za spotkania z eksluzywnymi albo walić konia do .jpg.
#oswiadczenie
I NIE,CHYBA SIE NICZYM NIE ZARAZIŁEM,BO DZISIAJ NIE MAM JAKICHKOLWIEK OBJAWÓW. Brak żółtych oczów,wątroba nie boli,nie mam jelitówki ani pryszczy na #!$%@?.
Komentarz usunięty przez autora
@depralin: Ciebie nie podniecają umięśnieni, spoceni faceci: IMHO, on jest znacznie niżej.
@depralin: no i tu zepsułeś bajta xd
niezłe gówno. plusik
@depralin:
Spójrz na to z drugiej strony, od seksu z twoją wymarzoną dziewczyną dzieli cię 7 stów, czy to naprawdę aż tak dużo? I bynajmniej sobie teraz nie ironizuje, tylko zwracam uwagę, że
@depralin: przecież to jest realny świat i to jaki piękny, za kilka stówek każdy może mieć łaskę 10/10 i zrobić z nią co chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)