Wpis z mikrobloga

Płatki śniegu przerażone faktem że ktoś na nie spojrzał. Było takie nagranie jakiejś laski z USA która prawie narobiła w gacie bo jakiś koleś na parkingu do niej podszedł. Myślałem że do nas jeszcze ten trend nie dotarł ale najwyraźniej myliłem się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: p0lki jak zwykle podłapują cokolwiek co jest trĘdy na raktoku i jak zwykle za późno. Na Zachodzie plaga bab filmujących swoje d--y i genitalia na siłowni tak długo, aż w końcu przypadkiem jakiś facet spojrzy w ich stronę albo przejdzie przez kadr po to, by się spłakać dla atencji i prawie pomówić go o g---t rozrosła się tak, że przebiło się to do głównościekowych mediów, nie dało się zamieść
  • Odpowiedz
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: @gorobei Jest dokładnie jak piszesz Gorobei, baby prowokują robią specjalne pozy o----------ą lipe, i szukają ofiary, widziałem film na yt jak ktoś właśnie stanął w obronie typa "pomawianego o to że się gapi itp że jest " Crepem" jedynym crepem to właśnie była ta pier@olona idiotka która go pomówiła o cholera wie co...

Wypieła dupę czy spoconą tzipe kilka cm od nosa typa co sobie spokojnie ćwiczył i
  • Odpowiedz
@Drake1: spoko, faceci w swojej masie może i milczą, ale zauważają rzeczywistość. Sprzedaż sprzętu do ćwiczeń w domu rośnie i to błyskawicznie.
Straci - jak zwykle - społeczeństwo, bo zaczyna umierać kolejny sposób socjalizacji. Będziemy tą odrobinę bardziej samotni i zatomizowani. Zupełnie jakby komuś było to na rękę.
  • Odpowiedz
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU to wygląda toczka w toczkę jak te amerykańskie filmiki lasek z siłowni. Próbuje się stylizować na taką mode. Przy okazji zwrócić uwagę jaki sygnał śle - gapią się na mnie na siłowni, więc jestem dobra d--a. Eh, małpi rozum wszystko kopiuje bez zastanowienia. Jeśli społeczeństwo nie będzie jej za to karcić tylko głaskać to kolejne będą to samo robić.
Jeszcze te programowanie na końcu - faceci interweniujcie i bijcie się
  • Odpowiedz