Aktywne Wpisy

meemphis11 +104
Chłop miał miliard razy lepsze pożegnanie po 4 latach w Barcelonie niż po kilkunastu w Bayernie gdzie wygrał wszystko XD
#mecz
#mecz
Supernowa +1
kochani wykopianie, jaki #film jest waszym ulubionym i co z kategorii "wzruszajace" polecilibyscie?

@mirko_anonim: faktycznie, takie rzeczy się nie działy 5, 50, 500, ani 5000 lat temu.
Takim jak ty powinno się mordy obijac profilaktycznie to może w którymś pokoleniu byście zrozumieli koncepcje trzymania się własnego nosa, poki go jeszcze masz
@mirko_anonim: dużo chłopów od 6+/10 bzyka na wyłączność kilka bab i co zrobisz? Kobiety nie są dla przegrywow. Natura
@mirko_anonim: chyba w Polsce powiatowej....
@mirko_anonim: są ludzie którzy mają wielu partnerów, są tacy którzy mają jednego, są tacy którzy nie mają wcale.
Już zlecieli się obrońcy dewiacji. Jakoś mnie to nie dziwi.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@kosmita: Na terenie całego kraju.
a jeśli to dla ciebie dewiacja to też grubo xD a pewnie w głębi duszy zazdrościsz
i tak jak napisał kolega @programista15cm nikt z nas nie wziął ich pod obronę, tylko wykazujemy, że prawdziwą patolą jest pisanie anonimowych wyznań o prywatnym życiu jakiejś randomki.
Dobrze, że mnie żadna nie chce i poszedłem w MGTOW, dzięki temu nie trafię na taką.
@programista15cm: We live in a society... jeśli myślisz, że to jak żyją inni nie ma wpływu na twoje życie,