✨️ Obserwuj #mirkoanonim Do wysokich rozowych co maja kompleks ze sa za wysokie i sie boja ze nie znajda chlopaka bo "faceci wola filigranowe, niższe dziewczyny" Mam 2 metry(94kg) i nigdy nie mialem nizszej dziewczyny niz 180cm. Aktualna luba ma 184cm(70kg) a poprzednia miala 192cm(75kg) Kazda z nich ma kompleks i byla wysmiewana w szkole ze wzgledu na wzrost i szlag mnie trafia jakie maja niskie poczucie wlasnej wartosci. Garbienie sie, ciagle poczucie ze zle sie wyglada w sukience, ze za szerokie ramiona, ze "wszyscy sie na mnie patrza", ze "za szerokie biodra", ze nie mam w co sie ubrac, "O boze jaki duzy rozmiar buta". Za kazdym razem zajmowalo mi to miesiace jak nie lata by pomoc im w odbudowie wlasnej wartosci.
Dlatego nie przejmujcie sie niskimi zazdrosnicami- jestescie piekne, jestescie bardzo kobiece i jest duzo chlopakow co lubia wysokie dziewczyny.
@mirko_anonim: bo większość ludzi niema 2 metrów ani też 150 cm więc wszystko to statystycznie jest jakimś odchyłem - co się dziwić że ludzie jakoś to komentują (kogo to interesuje tak naprawdę)
@mirko_anonim Ja nie jestem jakoś super wysoka, 173cm, a nigdy nie miałam dużego powodzenia. Większość chłopaków w szkole, potem w pracy, było mojego wzrostu albo niższego. Mi to nie przeszkadzało, ale oni i tak woleli moje 160cm koleżanki. Jak tu nie mieć kompleksu?
@mirko_anonim w szkole wiele nie trzeba robić by się ludzie śmiali. Ze mnie się śmiali ze jestem szczupła i niska… chyba jest niewiele kobiet z której wyglądu ktoś się nie śmiał lub nie szydził w szkole.
@mirko_anonim: ja mając 179 "odrzuciłem" dziewczynę co ma 183 bo dziwnie się przy niej czułem, taki mały.. no i wkręciłem sobie że jej to może przeszkadzać. Myślę że teraz inaczej bym do tego podszedł
@cleopatre: 186cm here, kolezanki mialem ktore byly wyzsze od Ciebie i nadal uwazalem je za atrakcyjne, problem raczej lezy w Twojej glowie albo w samej urodzie, olej przegrywow, nie jestes wybitnie wysoka, liczy sie osoba jako calosc a nie same cm
Do wysokich rozowych co maja kompleks ze sa za wysokie i sie boja ze nie znajda chlopaka bo "faceci wola filigranowe, niższe dziewczyny"
Mam 2 metry(94kg) i nigdy nie mialem nizszej dziewczyny niz 180cm. Aktualna luba ma 184cm(70kg) a poprzednia miala 192cm(75kg)
Kazda z nich ma kompleks i byla wysmiewana w szkole ze wzgledu na wzrost i szlag mnie trafia jakie maja niskie poczucie wlasnej wartosci.
Garbienie sie, ciagle poczucie ze zle sie wyglada w sukience, ze za szerokie ramiona, ze "wszyscy sie na mnie patrza", ze "za szerokie biodra", ze nie mam w co sie ubrac, "O boze jaki duzy rozmiar buta". Za kazdym razem zajmowalo mi to miesiace jak nie lata by pomoc im w odbudowie wlasnej wartosci.
Dlatego nie przejmujcie sie niskimi zazdrosnicami- jestescie piekne, jestescie bardzo kobiece i jest duzo chlopakow co lubia wysokie dziewczyny.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jak tu nie mieć kompleksu?
@cleopatre: Serio zwalasz to na wzrost? XD Może jednak zbędne kilogramy i średnio wyjściowa twarz są winne? XD
@Kitku_Karola Z większości ludzi się smieją. Takie są gówniaki.