Aktywne Wpisy
Mariuszzuk +6
Sofia w przeciwieństwie do Warszawy ma gdzie tę eurowizję zorganizować xd
Warszawa nawet nie ma takiej hali widowiskowej xd
#eurowizja
Warszawa nawet nie ma takiej hali widowiskowej xd
#eurowizja
źródło: 1000011954
Pobierz
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Do wysokich rozowych co maja kompleks ze sa za wysokie i sie boja ze nie znajda chlopaka bo "faceci wola filigranowe, niższe dziewczyny"
Mam 2 metry(94kg) i nigdy nie mialem nizszej dziewczyny niz 180cm. Aktualna luba ma 184cm(70kg) a poprzednia miala 192cm(75kg)
Kazda z nich ma kompleks i byla wysmiewana w szkole ze wzgledu na wzrost i szlag mnie trafia jakie maja niskie poczucie wlasnej wartosci.
Garbienie sie, ciagle poczucie ze zle sie wyglada w sukience, ze za szerokie ramiona, ze "wszyscy sie na mnie patrza", ze "za szerokie biodra", ze nie mam w co sie ubrac, "O boze jaki duzy rozmiar buta". Za kazdym razem zajmowalo mi to miesiace jak nie lata by pomoc im w odbudowie wlasnej wartosci.
Dlatego nie przejmujcie sie niskimi zazdrosnicami- jestescie piekne, jestescie bardzo kobiece i jest duzo chlopakow co lubia wysokie dziewczyny.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jak tu nie mieć kompleksu?
@cleopatre: Serio zwalasz to na wzrost? XD Może jednak zbędne kilogramy i średnio wyjściowa twarz są winne? XD
@Kitku_Karola Z większości ludzi się smieją. Takie są gówniaki.