Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego w okresie studenckim (tak z 7 lat temu) miałem większe powodzenie u kobiet mimo że miałem zakola, babyface, sylwetkę skinnyfat a teraz w okolicy 30 mimo zrobionego przeszczepu włosów, zrobienia sylwetki, zrobienia się bardziej męskim na twarzy już nie? To znaczy, jasne są dziewczyny , spotykałem się do niedawna z 22 latką nawet ale kiedyś jakby więcej było tych młodszych dziewczyn, takich 22/23 lata, czyli w moim wieku. Gdzie mam szukać takich? Kobiety w moim wieku są już nieraz mocno zapuszczone i wyglądają wielokrotnie na dużo starsze, no chyba że ja wyglądam na mniej niż mam.
#zwiazki #pytanie #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: najwyraźniej natury nie da się oszukać, a kobiety wyczuwają przegryw w genach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak serio to zależy, może nie piszesz nam prawdy, albo postrzegasz siebie inaczej niż w rzeczywistości. Kiedyś jak byłem grubszy to wydawało mi się, że jest jeszcze okej (bo wcześniej sylwetkę miałem 10/10). Ale sporo znajomych mi zwracało uwagę, że jestem wyraźnie grubszy, a i mi się zdarzało
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @CloudSpanner no nie wiem, napisałem że spotykałem się do niedawna z 22 latką. Pytanie jest takie czy po prostu mam kłamać ze swoim wiekiem żeby dziewczyny co patrzą na numerki przychylniej na mnie spojrzały czy po prostu może to fakt że nie spędzam czasu na studenckim życiu?

• Odpowiedz
@CloudSpanner no nie wiem, napisałem że spotykałem się do niedawna z 22 latką.

@mirko_anonim: A ja napisałem zwykle co nie oznacza, że żadna 22 latka nie będzie się spotykać z 30+ latkiem ale większość niestety odpada. Dlatego zostaje Ci mniejsza grupa takich dziewczyn o których konkurują też jej rówieśnicy, faceci starsi o 2-3 lata jak i inni 30+ latkowie.

Pytanie jest takie czy po prostu mam kłamać ze swoim
  • Odpowiedz